Издвајамо Србија

КАД ХИТНА ПОМОЋ „ИНТЕРВЕНИШЕ“: Оборили пијаног човека на земљу, па га ШУТИРАЛИ!

Екипа Хитне помоћи синоћ је око 2.30 имала несвакидашњу „интервенцију“ у Далматинској улици на Палилули. „Блиц“ је дошао у посед снимка на коме се види део физичког обрачуна двојице радника Хитне и мушкарца, за којег сазнајемо да је реч о пијаном странцу, који је у једном трену оборен на земљу и поштено ишутиран.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шта је претходило овоме, за сада се не зна, но вероватно да је и пре времена овог снимка дошло до некаквог сукоба.

Видео почиње тако што човек устаје са земље и стаје испред амбулантних кола, не дозвољавајући им да наставе. Након овог „пресецања“, радници Хитне помоћи (екипа је састављена од лекара, медицинског техничара и возача) излећу из санитета, а неко од њих је и вероватно свом снагом гурнуо човека, јер је овај буквално одлетео на другу страну.

Он завршава на земљи, након чега двојица медицинских радника почињу снажно да га шутирају.

Полиција за овај инцидент није примила позив, нити су у Хитној помоћи синоћ или јутрос пријављени било какви нежељени догађаји.

– Ушли смо у траг запосленима о којима је реч и објавићемо образложење чим га будемо имали. Наше екипе су дужне да пријаве све нежељене догађаје у раду, а синоћ није регистрована ниједна таква пријава. Сасвим је могуће да је сукоб личне природе – рекли су нам из Хитне помоћи, уз напомену да у самој Далматинској улици ноћас нису имали никакву интервенцију.

 

Извор: Блиц.рс