Издвајамо Србија

КАРИЋ ЈАСНО И ГЛАСНО: Опозиција хоће референдум? Е па добиће га у ПРВОМ КРУГУ!

Карић је рекао да после избора морамо да имамо стабилну власт

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер Покрета Снага Србије Богољуб Карић данас је рекао да опозиција каже да су следећи избори референдум и поручио да ће имати референдум који ће се завршити победом Александра Вучића у првом кругу.

Карић је рекао да после избора морамо да имамо стабилну власт и да је јасно да и председник и премијер морају да буду из исте политичке опције, те да је стога „Вучић био принуђен да се кандидује за место председника, да би могао да ту политику коју води, коју је представио грађанима, а за коју је пола Србије гласало, настави да спроводи“.

Он је рекао да би било логичније да је опозиција имала једног кандидата и тако показала неку озбиљност, а не овако да „свако хоће своје парче торте да узме од Србије“.

Према његовим речима, то је само борба за власт. При том каже, опозициони кандидати обећавају посао, а ни сами себи нису могли да обезбеде посао.

– Они ће понудити нешто добро, а видели смо шта су добро дали Србији у 12 година – нема од тога ништа.

– Зачуђен сам толиком страшћу за кандидовањем, да им пише у биографији да су били кандидати за председника Србије – а то ништа не значи – приметио је Карић.

– Што каже опозиција ово је референдум и имаће референдум и видеће како ће грађани гласати – тај референдум ће се у првом кругу завршити – навео је Карић.

Извор:Танјуг