Србија

КОМЕДИЈА! ЛАЖНИ СПИСАК: Интелектуалци демантују да су подржали Вучића!

Поводом недавног објављивања списка подршке председничком кандидату Александру Вучићу који су потписале јавне личности у Србији огласили су се неки од оних чије име је на списку тврдећи да су на тај списак стављени без знања и одобрења.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Један од њих је академски сликар Дамјан Мартиновић који је написао на Фејсбуку да се његово име нашло на списку сасвим случајно заједно са колегама запосленим на Универзитету и нагласио да не подржава „ову најгору, издајничку, плаћеничку, лоповску власт на челу да највећим зликовцем Вучићем“.

Свјетлана Кнежевић оштро је демантовала да је њен супруг глумац Михаило Миша Јанкетић дао подршку Вучићу нагласивши да је у питању лаж и измишљотина.

Зафир Хаџиманов написао је, такође на Фејсбуку, да га је Српска краљевска академија СКАНУ, чији је члан, ставила на списак без икакве консултације.

„То је ружно и неколегијално! Ја са потписник Апела 100 и један од иницијатора да се Саша Јанковић кандидује за председника и никакве друге подршке ме не интересују“, написао је Хаџиманов и поручио свима да заокруже број 1.

 

Извор: Vestionline