Избори Издвајамо Србија

КОЗАРЕВ: Безочне лажи лицемера Вука Јеремића немају границу!

Врхунац бесрамности је када, како наводи, Јеремић Вук Бранковић говори о погубној политици према Косову и Метохији

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Члан Главног одбора СНС Душан Козарев изјавио је данас да, како каже, безочне лажи лицемера Вука Јеремића, кога назива Вуком Бранковићем, и његовог тима немају границу.

-Какав шеф, такав и тим Јеремића Вука Бранковића. Лицемеран, бестидни, квази-патриотски, са лажљивим портпаролом, затим шефом правног тима који је недавно оптужио Србију за геноцид у Сребреници, као што је то раније урадила и чланица тог тима, Санда Рашковић Ивић, која је отишла и корак даље, назвавши „Олују“ хуманитарном акцијом – наводи Козарчев у писаној изјави достављеној медијима.

Врхунац бесрамности је када, како наводи, Јеремић Вук Бранковић говори о погубној политици према Косову и Метохији.

– Наш народ на КиМ најбоље познаје Јеремић Вука Бранковића чије их одлуке, док је он одлучивао о њиховим судбинама, још увек боле. За време док је био саветник министра одбране – укинут је Приштински корпус, док је био саветник председника Републике – једнострано је проглашена независност Косова, а са места министра спољних послова – лаички је обрукао државу пред Међународним судом правде несрећним питањем поводом једнострано проглашене независности Косова – навео је Козарев.

Додаје да је управо он је пребацио преговоре из УН у ЕУ, склопио катастрофалне и непоправљиве споразуме у дијалогу са Приштином, увео административне прелазе, косовска лична документа и регистарске таблице, као и многе друге потезе који су српски народ на КиМ довели на ивицу опстанка.

– Шта о њему и његовом „патриотизму“ мисли наш народ на КиМ, најбоље показује то што Јеремић Вук Бранковић не сме да се појави јавно у покрајини, да изађе пред грађане на КиМ и погледа их у очи. И уместо да бар сада стане у одбрану своје државе, Јеремић Вук Бранковић, као и његови сарадници, други досовски кандидати, попут Јановића, али и Јеремићева пудлица, Бошко Обрадовић, хуманитарна Санда и слични, чак и на једнострану противправну одлуку Приштине о присвајању имовине Србије, коју су тајили више од десет дана и од српских представника у привременим институцијама – он не осуђује и не критикује Приштину, већ блати и напада сопствену државу и легитимне представнике Срба на КиМ, који се боре да спрече ту отимачину – наводи Козарев.

Козарев римећује да је „Јеремић Вук Бранковић ћутао и када су, док је био на власти, упадали у наша предузећа јужно од Ибра, заузимали хектаре плодних ораница у земл?орадничким задругама у централном Косову, млекаре у Поморавл?у и предузећа широм КиМ.

– Срећом, Јеремић Вука Бранковића не познају по злу само грађани на КиМ. Познају га одлично и грађани у целој Србији, чије је милионе евра трошио на хотеле, луксузне апартмане у САД, летове бизнис класом, кавијар, шампањце, шопинге са супругом – навео је Козарев.

Ти исти грађани Србије ће, каже, 2. априла, „Јеремић Вука Бранковића, који се обогатио и пљачкао државу и грађане док је радио на томе да народ на КиМ буде протеран, послати тамо где му је и место – у тужну политичку историју Србије“.

Извор:Танјуг