Занимљивости Издвајамо

КУЋЕ ОД 5.000 ДО 10.000 ЕВРА: Ево где можете наћи најјефтиније некретнине у Србији…

Многи не би поверовали да и поред свеопштег сиромаштва, чак и у Србији готово свако може да нађе какав-такав кров над главом. Међутим, заиста је могуће да нађете стан или кућу за мање од 15.000 евра, на пристојној локацији у неком од већих градова Србије (па чак и у околини Београда), о чему сведочи и понуда некретнина на интернету.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово су само неке од понуда које можете наћи на нашем највећем сајту који се бави оглашавањем некретнина – Некретнине. Међутим, ово није све – пажљивим претраживањем ове базе од преко 100.000 огласа, сигурно ћете наћи још примамљивих понуда.

Станови

Вршац, 55 квадрата и део баште за 18.000 евра

Овај дворишни стан налази се у близини Хемијске школе у Вршцу. Уз њега долази и шупа и трећина дворишта, а сам стан поседује предсобље, купатило, кухињу са трпезаријом, дневну и спаваћу собу. Више о овој некретнини погледајте ОВДЕ.

Обреновац , 47 квадрата за 14.000 евра

Овај стан у ниском приземљу површине је 47 метара квадратних. У стану су доведени прикључак за водовод и канализацију, кабл од струјомера и грејање до стана, а могуће је и спајање два стана. Додатни трошкови не би прелазили 4.000 евра, а више о овој некретнини погледајте ОВДЕ.

Бор, 39 квадрата добре структуре за 13.500 евра

Овај једнособан стан у Бору површине 39 метара квадратних налази се у приземљу зграде која је прикључена на централно грејање. Састоји се од улазног ходника, кухиње која има улаз на терасу, купатила и дневне собе. Више о овом стану погледајте ОВДЕ.

Суботица, стан од 34 квадрата за 13.500 евра

Овај једнособан стан са кухињом и купатилом површине 34 метара квадратних у Суботици можете купити за 13.500 евра. Више о овој некретнини можете погледати ОВДЕ.

Један од најјефтинијих станова кошта 11.000 евра

Овај једнособан стан у Смедеревској Паланци је и један од најјефтинијих у Србији. Површине је 37 метара квадратних, генерално сређен, укњижен и са етажним грејањем. Више о њему можете погледати ОВДЕ.

КУЋЕ

Крагујевац, 150 квадрата, хектар окућнице и намештај за 19.500 евра

Кућа у Крагујевцу површине 150 метара квадратних недалеко је од магистралног пута Крагујевац Чачак и за 19.500 евра одмах је усељива. Кућа има један хектар окућнице, помоћне објекте, воду, струју, бунар и намештај. Више о овој некретнини погледајте ОВДЕ.

Кикинда, 305 квадрата за 6.500 евра

У насељу Сајан надомак Кикинде на продају је паорска кућа са великим двориштем површине 305 метара квадратних. Кућа се продаје за 6.500 евра, а више о овој некретнини можете погледати ОВДЕ.

Гамзиград, викендица за 6.500 евра

У гамзиградксој бањи, у насељу Дудица, на продају је викендица од 36 метара квадратних за 6.500 евра. Према речима власника, кућа је од чврстог материјала, а више о њој можете погледати ОВДЕ.

Нови Сад, кућа на Телепу, 5.150 евра

Најјефтинија кућа налази се ни мање ни више него у У Новом Саду на Телепу. Ова старија кућа површине 78 метара квадратних, са плацом површине 220 метара квадратних продаје се за свега 5.150 евра. Више о некретнини погледајте ОВДЕ.

ПЛАЦЕВИ

Трешња (Авала, Београд), 850 евра по ару

Грађевинско земљиште на Трешњи површине 47 метара квадратних продаје се за 850 евра по ару. На располагнају струја, вода, гас и градски превоз у близини. Више о овом плацу погледајте ОВДЕ.

Липовица (Београд), 600 евра по ару

У Дражановцу, надомак београдског насеља Барајево, продаје се плац од 1.420 метара квадратних. У близини плаца су су струја, вода и телефон. У замену за плац власник предлаже стан, локал у Београду или џип. Више о овој понуди погледајте ОВДЕ.

Бајина Башта, 550 евра по ару

Парцеле од седам и пет ари продају се заједно уз асфалтни пут у Заовинама на Тари. Могућност плаћања је на 12 рата, а и ово земљиште може се добити заменом за аутомобил. Више о земљишту погледајте ОВДЕ.

Барајево, 300 евра по ару

Плац од седам ари у Барајеву продаје се за 300 евра. Плац се налази на 100 метара од асфалтног пута, у близини градска вода и струја. Власник овај плац нуди и у замену за аутомобил. Више о плацу погледајте ОВДЕ.

Трешња (Авала, Београд), 120 евра по ару

Најјефтиније грађевинско земљиште налази се надомак престонице Србије. Овај плац од 14.800 метара квадратних (148 ари) налази се на Трешњи код Авале са десне стране магистралног пута, удаљен око 100 метара. Плац је на падини, са прилазним путем, а могућа је и продаја мањих површина. Више о овом плацу погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Блиц.рс