loading...
Издвајамо Србија

МАРИЈА МИЛОШЕВИЋ ОТКРИВА: Ево како су мог оца убили у Хагу…

Слободан Милошевић (фото:Јутјуб)

Тајна хашке ћелије Е 04

У ноћи између 10. и 11. марта 2006. године све камере у Схевенингену су биле искључене, што је представљало преседан. Слободан Милошевић је врло могуће преминуо дан раније од званичне верзије, али је његово тело намерно држано у ћелији Е 04 више сати како би испарио лек за лепру “Рифампицин”, који му је намерно даван како би га убили!

Ове закључке у књизи “Анатомија судског убиства” износи аутор проф. Др Вукашин Андрић, један од Милошевићевих лекара, а на књизи је радила и Марија Милошевић као уредник.
Тровали га леком за лепру

Тело Слободана Милошевића пронађено је у суботу ујутру 11.марта 2006. године. Према званичном извештају, смрт је вероватно наступила између седам сати и 9.45, међутим, аутор књиге наводи да је спорно време смрти, јер постоје озбиљне сумње да је Милошевић преминуо 10 марта увече.

У књизи се наводи да је холандски токсиколог Доналд Угес утврдио да су резултати крви из јануара 2006. показали присуство “римфапицина”, који неутралише дејство лекова против високог крвног притиска. Управо овај налаз покренуо је сумњу да је Милошевић храном или водом трован дуже време.

Обзиром на то да поменути лек делује већ након само два-три сата , могуће је да је Милошевић кобну дозу примио 10. марта увече и да је од ње преминуо.

– Међутим, смрт је пријављена тек ујутру, а мртвозорник је стигао тек у 16.15 тог дана, чиме се за још 4 сата одложило изношење тела да обдукцију. Овим се намерно губило на времену, како би се сумњиве супстанце у телу разградиле и нестале пре токсиколошких анализа – наводи се у књизи.

Подједнако велику сумњу буди и чињеница да су све камере у Схевенингену те ноћи биле искључене.

– Зашто су баш тада када је Милошевић преминуо камере, које иначе даноноћно надзиру притворенике, биле искључене? Зашто нико у трибуналу није обратио пажњу на то? Шта би камере регистровале да су иначе радиле? Зашто о томе није тражен посебан извештај – пита се аутор књиге и наставља:

Карла дел Понте је објаснила да таква контрола те ноћи када је Милошевић преминуо није постојала, а из неких разлога, све видео-камере су биле искључене…
Званично умро од срца

У извештају је наведено да је Милошевић умро природном смрћу, од инфаркта, али када је породица Милошевић, пошто није веровала у званичну верзију, инсистирала да се обдукција обави у Москви, али Трибунал то није дозволио.

 

Извор: srbijadanas.com / Курир

loading...