Занимљивости Издвајамо Србија

МАРКА ЗОВУ ЧОВЕК ЗВЕР: Голим рукама вуче авион(ВИДЕО)

– Све ово није дошло преко ноћи, потребна је била јасна визија коју сам ја имао. Можемо да будемо све што пожелимо само треба да променимо наш свет – поручује Николић

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нишлија Марко Николић јединствен је и познат у Европи по невероватној физичкој снази који поседује, али и по жељи да покрене људе да свакодневно раде на себи. У најновијем видеу који је објавио, Марко пробија границе могућег.

Наиме, Нишлија само снагом свог тела успева да извуче авион из хангара. Гледајући њега, вежбе снаге добијају нову димензију.

Поред тога сто је фитнес инструктор, Марко је и мотивациони говорник, а овај видео је дефинитивна мотивација да сви можемо урадити све.

– Све ово није дошло преко ноћи, потребна је била јасна визија коју сам ја имао. Можемо да будемо све што пожелимо само треба да променимо наш свет. Све се то гради временом, време је једино што имамо зато морамо и паметно да га користимо – каже Николић.

Додаје да је тело наш храм. Како се будемо опходили према њему, тако ћемо и живети.

– Битно је како се хранимо, облачимо, како и на који начин водимо рачуна о нашој хигијени. Данас људи запоставлају своје тело и здравље, окрећу се западњачком начину живота, живи се брзо, али и умире брзо. Ако уложите у здравље, тело ће бити захвално – поручује Николић.

Само два процента људи оствари своје снове и циљеве, док остали падају у депресију после неколико неуспесних покушаја да ураде нешто од свог живота, тврди он.

Погледајте видео и уверите се да заиста можете урадити све:

https://youtu.be/siexDQ4iihM

Извор:Телеграф.рс