Занимљивости Издвајамо

НЕВЕРОВАТНО: Српкиња ВИП телохранитељ издржи ударац од 300кг а да не трепне! (ВИДЕО)

Са само 11 година Ивана је већ била носилац браон појас у каратеу, тренирала кик бокс, фудбал, одбојку. Ипак, пронашла је себе у томе да постане телохранитељ познатих личност

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ивана Ђукић(28) је жена стена. Једина у Србији која поседује сертификат интернационалног ВИП телохранитеља. Свладала је близу 60 борилачких вештина, које користи само у сврху одбране, може да прими ударац у стомак од 300кг и да не трепне.

Вођени овим невероватним подацима одлучили смо да тестирамо Иванину супер снагу. Бејзбол палица и сирова снага против челичног стомака Иване Ђукић – ко побеђује сазнајте у видеу који следи:

Ивана Ђукић је још као дете показала велики таленат у различитим спортским дисциплинама. Са само 11 година већ је била носилац браон појас у каратеу, тренирала кик бокс, фудбал, одбојку…

Љубав према борилачким вештинама остала је и до дан данас. Ивана се такмичи као професионални борац у кјокошинкајиу, последње пехаре и медаље донела је са Балканског првенства у Црној Гори.

Поред професионалних борби Ивана поседује и сертификат инернационалног ВИП телохранитеља. Једина жена у Србији и једна од три у свету које су понеле ову “ласкаву” титулу.

– Тај сертификат сам скоро добила. Радила сам баш доста на томе. Остала су ми још три полагања и тиме сам стекла све услове да могу да будем обезбеђење ВИП личностима широм света – кроз осмех каже Ивана.

Један од услова да постанете ВИП интернационални телохранитељ потребно је да савладате близу 60 борилачких вештина.

– У тих 60 спада компакт дјиу-дјица систем, крав мага, аикидо, теквондо, најблажи и најбруталнији стилови каратеа, кјокошинкаји и наравно велики број вештина за самоодбрану – рекла је Ивана.

Иако је мало жена у овом послу за Ивану то никада није био проблем.

– Никада ми није био проблем што сам једна од ретких жена телохранитеља. Уживам и волим оно што радим тако да ми никада није било тешко, нити сам икада имала намеру да одустанем.

– Труд се као и увек исплати – открила нам је ова необична дама.

Свестрана спортисткиња а пре свега лепо васпитана девојка за крај је поручила да се жене што више баве спортом а посебно самоодбраном јер је корисно и поучно а и никада не знате када може да вам затреба.

 

Извор: Јована Миливојевић / Телеграф.рс