Занимљивости Издвајамо

ОГОРЧЕНИ БАЛКАНАЦ: „Згрози ме кад видим шта раде наше девојке. Свуда само ГРУДИ И ЗАДЊИЦЕ“

Уврежено је мишљење да су мушкарци у већини случајева промискуитетнији од жена. Ипак, чини се да су се времена ипак променила. Још има оних помало срамежљивих, што је заправо, колико год изненађујуће, некима и симпатично, пише Слободна Далмација.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Један од таквих је и момак из ове приче, који је у свом подужем коментару, на порталу „фениxмагазин.де“ изнео своју причу…

– Згрози ме кад видим шта наше девојке раде – тако је своју причу започео читатељ.

– Понекад не можете веровати како је тешко пронаћи „нормалну“ цуру и партнерку за живот. Мушкарци данас имају проблем. Иако ће ово што ћу написати, звучати можда необично, са мном ће се сложити већина мушкараца. Генерације испод 25. године промениле су доста тога, дозвале доста лошег у одгој, али и у све остало – пише.

– На пример, живим у Минхену где има много ноћних клубова у којима се сусрећу и друже млади с наших простора. У клубове залазе бројне наше девојке узраста од 15 до 25 година. И морам признати, згрози ме када видим шта раде. Истина, стварно лепо изгледају, лепо се одену иако често непримерено. Али, не можеш их ни погледати, а камоли прићи и упасти у неку причу осим ако не изгледаш као Роналдо и ако имаш новаца – пожалио се.

Све гледају само корист, и није то само случај код наших девојака у Немачкој, каже он, већ и у домовини.

– Још један проблем, а који није постојао пре десетак година је и Фејсбук. Он све квари. Чим упознаш цуру, осванеш на Фејсбуку. А оно што видиш на њеном фејс профилу, натера те да се предомислиш око прве кафе с њом. Више од пола њихових фотографија је чисто показивање груди и стражњица. Показују голотињу па, чини ми се, више него лице. И све да би зарадиле што више лајкова јер мисле да су тако популарне и више пожељне. Ходају тако полуголе насликавајући се, не остављајући мушкарцу ништа за машту и мисле да су неке „рибе“, а ароганција им оде до небеса – појаснио је.

Па где су цуре које можеш да освојиш духовношћу, осмехом, карактером? Где су оне с којима можеш да планираш живот, нормално живети, причати о свему, а не само о Фејсу, фоткама и изласцима, пита се читатељ.

– И све чешће се могу видети девојке како пију алкохол више него мушкарци. Нема женске префињености, то је тако ружно за видети. Дођеш за сто неколицине девојака, а оно тамо флаша вискија, број да не набрајам. Има изрека која каже ”Девојке су пре кувале као маме, а данас пију као тате”. Жалосно, али је истинито – додао је.

Оне данас не поштују правог мушкарца, очекују папучара и фрајера у истом, да све буде по њиховом. Размажене, истиче он.

И за крај се пита: „Како да ја у оваквом времену нађем девојку или жену с којом ћу да планирам будућност, живим у хармонији, стварам живот и децу учим вредностима које сад немају никакав значај? И зашто девојке не цене добре момке, а кретене воле?’

 

Извор: Слободна Далмација