Избори Издвајамо Србија

ОВИ ЉУДИ СТОЈЕ ИЗА БЕЛОГ ПРЕЛЕТАЧЕВИЋА: Ево ко су творци феномена који ТРЕСЕ СРБИЈУ!

Из прве руке представљамо изборни штаб Љубише Прелетачевића – од креативе, односа с јавношћу до злогласног тајкуна чије амбиције надилазе чак и Мишковићеву империју

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ко гура Љубишу Прелетачевића Белог? Чији је он пројекат, коме треба да „дрмне“ гласове и ко све то финансира? Курир је загребао и, за почетак, лову му обезбеђује, ни мање ни више, него Ајкула (Петар Поповић), тајкун у покушају који се нада да ће надмашити чак и Мирослава Мишковића. Стеван Влајић је главни за односе са јавношћу, док је за креативу задужен Јован Величковић. Бели је, наравно, у све укључен. Уместо службених просторија, изборни штаб им је у кафани, у зависности у којој се у том тренутку задесе. Немају ни време када се окупљају, него кад ко дође. И такви, судећи по резултатима у кладионицама, кидају.

Стеван Влајић
29 година

Задужење: координатор за односе с јавношћу и портпарол покрета, новинар, конобар

Имамо истрошене, неартикулисане опозиционе кандидате који немају шансе да победе Вучића, тако да Бели извлачи апстиненте и доноси нешто ново на политичку сцену. Сигуран сам да Бели улази у други круг – каже Влајић и додаје да су им кладионице репер како заиста стоје:
– Према кладионицама, он је у топ пет, али очекујемо да се из дана у дан успиње.

Ако Бели победи на изборима, задржаће своју аутентичност, што је, каже, и битно да би Србија по нечему била препознатљива.
– Ако је Николић могао да буде председник, без нарочитих последица, осим у смислу бламажа, Бели не може да донесе ништа лоше. Бели би евентуално порадио мало на енглеском – каже Влајић.

Јован Величковић
25 година

Задужење: креатива

Дан у нашем изборном штабу је луд и забаван. Врло интересантно – за пожелети, некад за непожелети – зависи како се гледа. Посао је подељен – неки се баве креативом, неки тим озбиљним делом. Где се окупља штаб? Некад се скупимо код неког кући, некад у неком кафићу и радимо – каже Величковић и појашњава која су конкретно његова задужења:- Ја се бавим креативом – како, шта, где, тај сатирично-хумористички садржај. Трезан најбоље делујем.

Петар Поповић Ајкула
28 година

Задужење : финансирање кампање

Финансирање кампање иде одлично – извлачимо кеш и пунимо Љубишин буџет, који служи за банализацију. Кеш извлачимо са наших рачуна, али има и донација грађана. Тајкуни нас не плаћају, јер сам једини финансијер-тајкун ја. Знам да кампања много кошта, али изгураћу све, јер ми је Бели, чији сам кум, обећао Шумадију на 99 година – каже Поповић, а на питање шта да им се јави Мирослав Мишковић, одговара:
– Одували бисмо га, јер сам ја главни тајкун, а постаћу и већи од њега.

Почетком следеће недеље, каже, излази нови спот.
– Кампања нам креће од понедељка, правићемо караван по Србији и тако ћемо анимирати масу. Још ћемо видети да ли ће Бели ићи по Србији на коњу, ипак је лакше у аутобусу прве класе с климом и пићенцем – додаје он.

Извор:Курир.рс/Катарина Благовић