Занимљивости Издвајамо Спорт

Ови цитати покрећу Ивану Шпановић: Ево које су моћне речи које воде до успеха

Ивана Шпановић (Фото: Јутјуб)

Дивни цитати, емотивне речи и поруке које вас терају да после пораза устанете и кренете у нове победе постале су лепа свакодневица свих који редовно прате Ивану Шпановић на Инстаграму, пише Лепа & Срећна.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да ли желите да откријете шта је то што Ивану мотивише да напорно тренира, радује се сваком новом дану и увек носи осмех на лицу?

Ивана Шпановић нас је посебно обрадовала поруком 5. марта 2017. године када је поделила са обожаваоцима најлепша осећања поводом такмичења и освајања златне медаље на Европском првенству у Београду.

„Осећам се испуњено због позитивне енергије коју ми шаље народ из моје земље, док ме мој вољени тим мотивише, засмејава и чини да се осећам спремном,“ написала је наша златна атлетичарка пре свог тријумфа.

Прочитајте најлепше поруке и емотивне цитате Иване Шпановић и откријте која унутрашња снага и осећања мотивишу атлетичарку да храбро и насмејано постиже нове спортске и животне победе:

1. Љубав је ваљда једина ствар на свету коју не требас да објасњаваш.

2. Различитост испољава посебност. Толико мало је потребно да некоме улепшате дан и дате подстрек за своје борбе и за остварење својих снова.

3. Настави да учиш и остани скроман.

4. Мораш дати све од себе да учиниш свој живот тако лепим какви су и снови који плешу у твојој машти.

5. Добро је имати снажно тело. Веома је добро имати снажан ум.

6. Лепота је, баш као и срећа, само стање ума.

7. Верујем да је мера људскости једини критеријум којим можемо вредновати своје животе.

8. Смири ум, пусти косу, драга, главу горе и снажно, срцем!

9. Не заборавите да вас резултат и способност да превазиђете страх зависе од васе способности да утицете на своје мисли.

10. Један сат вежбе је само 4 одсто вашег дана. Нађите време, а не нове изговоре.

Извор: Лепа&Срећна