Издвајамо Србија

ПЛАКАЋЕТЕ ДОК БУДЕТЕ ГЛЕДАЛИ СНИМАК: Ово ЗАПАД не жели да видите, јер показује какво ЗЛО су починили! (ВИДЕО)

На фејсбук страници Српске Патриоте За Путина За Русију За Јаку Србију појавио се ретко приказиван видео клип, који јасно показује како су Срби и Муслимани живели пре и после рата, наметнутог по чувеном сценарију „завади па владај.“

У овом случају они нису успели у својој намери, снимак приказује растанак комшија у селу Врхборје близу Соколца, где су годинама у миру живели Срби и Муслимани.

Након потписаног Дејтонског споразума, Муслимани одлучују да се иселе, јер је тај део припао српском ентитету, сцене растанка и њихове речи ће вас расплакати.

Муслимани потврђују да су пре а и за време рата са својим комшијама Србима живели у слози и миру, да су једни другима увек помагали и да им је жао што одлазе, једна бака тврди да је нико није ни попреко погледао за време рата, док се Муслиман Кадрија нада да ће се све средити и да ће сви опет заједно живети у својој Југославији.

Посебно је упечатљива слика два старија човека Неђе Србина и Муслимана Суне, који се растају у сузама, након што су 68 година живели као браћа.

Толико је очигледно, гледајући овај видео да обичном народу сигурно није било до рата, било да је реч о Србима, Муслиманима или Хрватима, већ онима који су желели да распарчају Југославију, како би је што лакше поробили.

Нажалост, они су успели у тој намери, јер ни једном народу рат ништа лепо није донео, осим муке и беде, сви ћете се сложити да се много лепше живело пре рата на простору бивше СФРЈ.

Посејали су семе мржње између три народа и још желе да жању, па људи зар нам није доста страдања, ако не можемо заједно, онда бар не треба једни друге да нападамо, зашто наше сада одвојене државе не би могле да живе у миру, као комшије из Врхборја, ово се пре свега односи на Хрвате, одакле константно стижу провокације и испољава се мржња према Србима.

Дубоко сам уверен да сваки Хрват не мисли тако и да многи размишљају као ја, да рат и мржња не доносе ништа добро.

Радећи у Русији био сам у ситуацији да ми је Хрват био надређени, ја као тешки русофил и неко ко је врло опрезан при сусрету са Хрватима, био сам пријатно изненађен његовим понашањем, посматрајући га тако, увидео сам да ми је много ближи него Рус, који није штитио нас Србе већ Белорусе очигледно ближе руском народу разумљиво, њих хвала Богу нису успели као нас да заваде.

Ово не умањује чињеницу да су Руси наш братски народ, многи су на улици прилазили и захваљивали се на подршци Русији, због рата у Украјини, где су по истом сценарију завадили два братска народа.

Можда ти злотвори мисле да су победили, изазвавши толике ратове и крвопролића, због материјалне користи и отимања туђих природних ресурса, поробљавања људске радне снаге, али једно ипак не знају ти безбожници БОГ ЋЕ НАМ СВИМА СУДИТИ, ЊЕГА НЕ МОГУ ДА ПРЕВАРЕ, КАКО СУ СЕЈАЛИ ТАКО ЋЕ И ПОЖЊЕТИ.

Хвала Богу, што је Русији и свом праведном свету дао Владимира Путина, јер да њега није цео свет би био у рукама Антихриста, чијем зацарењу једино председник Русије стоји на путу.

Молите се Богу за Путина браћо, док је њега, свет неће пасти у руке Сотони.

Извор: Србија јавља/Српске Патриоте За Путина За Русију За Јаку Србију