Издвајамо Србија

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ПОРУЧУЈЕ: Јеремић је незналица, избеглице и мигранти нису исто!

ПС понавља да „ипак остаје једна истина коју Јеремић неће да подели са Србијом“, а то је одакле му милиони евра за кампању

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Покрет социјалиста саопштио је данас да је Вук Јеремић још једном показао „колико је лажов и незналица“, поручивши му да избеглице и мигранти нису исто и да би то би „онај ко покушава да постане председник Србије, морао да зна“.

– Влада Србије је као и сваке године донела уредбу којом се обезбеђује помоћ за избегле и интерно расељена лица. Тако је већ деценијама, али деценијама није било Јеремића да слаже да је то новац за мигранте. Избеглице и мигранти нису исто и то би онај ко покушва да постане председник Србије, морао да зна – наводи се у саопштењу ПС.

ПС указује да су избеглице протерани Срби из Хрватске и Босне и Херцеговине и да их има 29.000 који имају статус избеглих лица, а да су мигранти Авганистанци и Пакистаници који покушавају да оду у земље Европске уније.

Осим избеглим, Влада Србије помаже и интерно расљеним, да изграде куће, добију грађевински материјал, храну, обуку за посао, а „пошто Јеремић ништа не зна о Србима са Косова и Метохије, да му објаснимо да су то људи који су албанским теророрм протерани са Косова и Метохије, а не из Авганистана“, истиче ПС.

– Влада Србије брине о свом народу, а Јеремић, као и увек, лаже – поручује ПС.

Пре него покуша да злоупотреби сваку вест, за коју му се чини да може да му донесе неки глас, треба да зна о чему говори, бар да уверљивије слаже“, наводи ПС.

ПС понавља да „ипак остаје једна истина коју Јеремић неће да подели са Србијом“, а то је одакле му милиони евра за кампању.

Извор:Танјуг