Издвајамо Православље

ПОУЧНА ПРИЧА – ЧИТА СЕ ЗА 3 МИНУТА МУДРОСТ ОСТАЈЕ ЗАУВЕК: Ево доказа да БОГ постоји…

Човек је ушао у фризерски салон да се ошиша и скрати браду као и обично.Започео је необавезну причу са фризером. Причали су о разноразним стварима и темама.

НЕ МОЖЕТЕ ДА НАЂЕТЕ ПОСАО, НЕМАТЕ СРЕЋЕ У ЉУБАВИ: Чудесна молитва Светој Ксенији Петроградској ће вам помоћи

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Изненада су се дотакли теме о Богу.Фризер рече: “Знаш шта, ја не верујем у Бога.”“Зашто?” – упита га човек.“Врло просто, изађи на улицу и схватићеш да Бог не постоји.Објасни ми ово: да Бог постоји, да ли би било толико болесних људи на планети?Да ли би било напуштене деце? Да ли би било ратова?Да Бог постоји, не би сигурно било патње и бола.Да има Бога, сигурно не би допустио ове ствари да се дешавају. Нема Бога.”

ПРОФЕСОР је тврдио да БОГ не постоји а онда му је студент са ТРИ ПИТАЊА доказао да греши 

Човек је заћутао. Звучало је као да фризер има право. Он сам није имао контра-аргумент.Пар минута је прошло; фризер је завршио свој посао.

Човек је платио, захвалио се и изашао из фризерског салона.Убрзо након што је изашао угледао је човека са дугом косом и запуштеном брадом.Изгледао је сав неуредан и непочешљан. Човек је на тренутак застао гледајући га.

СВАКИ ЧОВЕК ИМА СВОГ АНЂЕЛА ЧУВАРА: Ево како и на који начин да га замолите за помоћ! 

Одједном се окренуо и вратио у фризерски салон и рекао фризеру:

“Знаш шта? Фризери не постоје!““Како не постоје?” – упитао је фризер.“Па фино не постоје, јер да постоје не би било неуредних и запуштених људи као што је онај на улици којег сам сад видео.“

ЕВО ШТА СЕ ДЕШАВА У НАШЕМ ТЕЛУ КАДА СЕ ПРЕКРСТИМО: Невероватна моћ часног крста!

“Пријатељу мој, фризери постоје, само што људи не долазе к њима.”, узврати фризер.“Тачно!”, потврдио је човек и додао: “Исто тако и Бог постоји само што људи не долазе к њему!

 

Извор: mislipozitivno