Издвајамо Србија

ПРАВИ КАНДИДАТ ЗА СРБИЈУ! Прелетачевић Бели, крвни наследник ликвидатора УДБЕ, који исмева Христа и пропагира содомију!

Успавана и апатична Србија ових дана се добро раздрмала, а разлог томе је кандидатура Луке Максимовића за председника Србије. Овај младић који у јавност излази под псеудонимом Љубиша Прелетачевић Бели побрао је велике симпатије. Велики број оних који не гласају сада ће свој глас дати Белом и његовој дружини. Али сем комедије коју Бели изводи шта то још нуди и ко је он?

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лепо је видети групу младих људи који исмевају овај режим погубан за Србију, лепо је видети групу младих како буди из сна велики број људи, како младих тако и оних старијих, али велико је питање шта они нуде као алтернативу јер ако је алтернатива само исмевање онда смо у проблему.

Љубишу Прелетачевића Белог створио је Стеван Влајић, новинар из Младеновца. Он се појављивао у серији о геј пару из Шумадије коју су снимали Лука Максимовић (Бели) и Стефан Гајић (Прилепак) као наратор. После тога је предложио Луки да сниме серију у којој би исмевали комплетан политички врх, а када су видели да становници Младеновца подржавају причу кандидовали су се на локалним изборима. На локалу су забележили велики успех са 20 посто освојених гласова и ушли су у општински парламент. После тога постали су препознатљиви, гостовали су на великом броју телевизија у Србији и околним земљама, о њима се константно писало, а стигли су и до Вашингтон поста.

Ко је Стеван Влајић творац Белог?

Стеван Влајић је новинар портала Младеновац.инфо и човек са изузетно либералним ставовима. Влајић је човек који подржава геј параду, улазак Србије у ЕУ и НАТО, који говори да је Космет одавно завршена прича, за њега су Ратко Младић, Радован Караџић и други наши великани ратни злочинци, а идоли Срђа Поповић и Зоран Ђинђић… Без Стевана, који је интелигентан момак, цела ова прича не би могла.

Стеван Влајић – гласноговорник покрета „Сарму пробо ниси

Лука Максимовић је момак који је шармантан, допадљив, културан и без икаквог знања о политици. Кроз цео свој живот никада се није бавио политиком, није био на протестима и увек је истицао да политика њега не занима. Тако је било све док није постао Бели. Ни сада се не разуме у политику, али посећује протесте („Не давимо Београд“) наравно на наговор Стевана Влајића чија су политичка опредељења готово идентична опредељењима Сташе Зајевић, Аните Митић, Чеде Јовановића… Лука је далеко од лошег момка, али нема ни знања, ни образовања, ни искуства, ни сараднике, а ни довољно љубави према Србији да би је водио. У све ово ушао је због популарности, и жеље за глумом без икаквих других амбиција.

Оно што је карактеристично за СНП (Сарму пробо ниси) и њиховог вођу Белог је исмевање политичара у Србији. Бели и његови људи јасно указују колико ниско смо пали кроз сатиру али шта они нуде? Који су њихови ставови? Никада до сада нису изнели ниједан план како би решили горуће проблеме у Србији, а то је ипак неопходно ако се бавите политиком. Иако председник Србије нема овлашћења која има премијер ипак има и моћ и одговорност и зато је битно чути ставове Белог.

Москва или Брисел? Да ли је за улазак у НАТО пакт? Како би помогао решавање питања Срба ван Србије? Како би решио проблем беле куге? Како би решавао проблем Космета и Републике Српске? Који је његов став о геј парадама? Који је његов став о Женама у црном, Иницијативи за људска права, Соњи Бисерко и осталим антисрбима? Како планира да реши проблем миграната? Како планира да ојача војску? Да ли је за њега херој Зоран Ђинђић или генерал Ратко Младић? Да ли има неки план за побољшавање живота у Србији? Да ли ће и како ће повећати плате и пензије? Да ли ће и како ће обезбедити будућност младима у Србији?

Ово је само део питања на која нисмо чули одговоре, а питања има још много. Одговора нигде, а присталица Белог јако пуно. Да ли је нормално пружати пуну подршку некоме кога не знате, чије ставове о најбитнијим питањима не знате? Гласати за некога само на основу његовог изгледа и хумора није нормална ствар јер ово није игра, није представа, ово је стварни живот!

 

Извор: Србин.инфо