Занимљивости Издвајамо Русија

ПРОРОЧАНСТВО РУСКОГ НОСТРАДАМУСА: Ево како је старац Авељ предвидео долазак Путина и будућност Русије(ВИДЕО)

Монах Авељ (световно име Василиј Васиљев), који је живео крајем 18. века, с невероватном тачношћу је предвидео напад Наполеонове војске, Други светски рат, промену власти у Русији, оставку Бориса Јељцина и долазак Владимира Путина на место председника Русија.

Русија ће постати бастион православља и чека је светла будућност – и у политичком и у духовном смилу, видео је старац Авељ још у 18. веку.

Према његовим речима, Русија данас дугује процват „Божјем изабранику који ће доћи на власт“. Старац Авељ је говорио и о будућности Донбаса. Видео је да ће и у тој области завладати мир и то 2017. године.

Тај чувени видовити монах живео је у Соловјецком манастиру у доба краљице Екатарине ИИ, чију смрт је такође видео, и оставио је низ пророчанстава о догађајима у XИX и XX веку, која су се редом остварила. Између осталог, предвидео је и злу судбину царске породице Романов. Ево неких његових пророчанстава.

О Павлу И од Русије

Павле И је наследио Екатарину ИИ и руска историја третира га као аутсајдера. Чим је дошао на власт, пожелео је да види старца Авеља.

„Кратко ће бити царевање твоје, ја, грешни, већ ти видим крај. На дан Софронија Јерусалимског страшну смрт спремају ти неверне слуге, које ти чуваш на својим царским грудима, удавиће те… Сахраниће те на Велики Петак“, казао је монах. Тако је и било 23. марта 1801.

Александар И

Због пророчанства о смрти Павла И монах Авељ је био затворен у Петрограду, а после смрти тог цара ослободио га је нов цар, Александар И. Он је послао монаха у Соловјецки манасттир, а Авељ тамо пише пророчанству о Наполеоновом нападу на Москву 1812. и спаљивању престонице.

То пророчанство долази до ушију цару, који наређује да монаха Авеља „умире“ у затвору на Соловјецким острвима, где се манастир налазио. Александар И наредио је да га ослободе тек 1812, после Наполеоновог напада.

Николај И
Монах Авељ није дуго био миран. Цар Николај И, који је наследио Александра И, није волео пророчанства и видовитост, па га је послао у заточеништво у Спасо-јефимовски манастир у Суздаљу, гдесе монах и преставио у 1841. године.

„Царовање Николаја почиње побуном… То ће бити семе злотворско, дом погубан за Русију. Да није багодати Божје, сву Русију би прекрило… Сто година после тога оскудеваће дом Пресвете Богородице, а мрзост опушћења завладаће у руској држави“, видео је мохан Авељ.

Александар ИИ

Монах Авељ био је сто година упокојен кад је Русијом владао Александар ИИ, унук Павла И. Тад је светлост дана угледало писмо у ком је писао Павлу И о његовом унуку.

„Твој унук, Александар Други, назваће се царем ослободиоцем. Твоја замисао ће се испунити – ослободиће хришане, побиће Турке и ослободити Словене јарма неверничког. Издајице му неће опростити велика дела, ловиће га и убиће га усред бела дана у престоници. Као и ти, крвљу царском запечатиће подвиг служења свог“, пророковао је старац.

Извор:Курир.рс