Србија

Рокфелер је куповао људске органе, а ево ко је осумњичен му је продавао СРПСКА срца!

Бројна сведочења и документарни филмови приказани су у прошлости поводом страшних злочина над Србима, а Рокфелер није први милијардер који се помиње као купац органа. Додуше, он је, како тврде, куповао за себе, док су други увећавали своје богатство.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Један од најсвежијих случајева је сведочење нигеријског лекара, који је пре годину дана рекао да жели Србији да да доказе да Тачи тргује органима.

– Све информације и доказе које имам о илегалној трговини органима спреман сам да поделим са било којом званичном институцијом, укључујући и српско тужилаштво – рекао доктор Филип Нџеманзе.

Српски истражитељи тада су навели да могу да затраже и саслушање Рочаса Окорочеа, милијардера и гувернера Имо области у Нигерији.

Додали су и да имају податке одраније да су Окороча и Тачи били у контакту и пре тога и да су се виђали у Приштини, као и да је нигеријски милијардер био повезан и са приватном приштинском клиником „Медикус“. Пресудама је утврђено да је на тој клиници обављено најмање 30 илегалних трансплантација органа до 2008.

Пре четири године власник Медикуса осуђен је на осам година затвора, као и његов син. Та клиника затворена је 2008.

 

Извор: Srbija Danas/ Happy