Избори Издвајамо Србија

САША ЈАНКОВИЋ У ПАНИЦИ: Aко уђем у други круг УБИЋЕ МЕ!

Дође ми пријатељ из БИА и каже: „Саша, молим те, ја ћу ти сломити И ноге и руке да не би ушао у други круг, да ти се не би десило оно што може да ти се деси“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Саша Јанковић, председнички кандидат, тврди да му је пријатељ из БИА сугерисао да за њега није безбедно да уђе у други круг избора јер би у том случају могло да се догоди свашта.

Јанковић је у интервјуу за Инсајдер казао да наводно ни насиље није искључено, а да таква сазнања наводно имају и Министарство унутрашњих послова, БИА, као и тужиоци.

– Ако ми дође припадник БИА и каже: „Саша, молим те, ја ћу ти сломити и ноге и руке да не би ушао у други круг, да ти се не би десило оно што може да ти се деси кад уђеш у други круг, боље да те ја физички спречим, него да се ово настави даље…“ Дакле, то ти људи знају – рекао је Јанковић.

Он је навео и да му је ово саопштено у пријатељском разговору пре око 20 дана.

У разговору за Курир, на молбу да појасни шта то свашта може да се деси, те да ли се спрема напад на њега, да ли је претње пријавио полицији, да ли је узео или затражио обезбеђење, Јанковић је казао:
– Осећам се потпуно безбедно и не треба ми обезбеђење, нити сам га тражио нити га имам. Људи који смишљају нападе су кукавице, не цене их ни криминалци. Немам зашто да се бринем, ни ја ни грађани, страх је с друге стране, очигледан и паничан.

Надлежни ћуте
Службе без коментара

Небојши Стефановићу, министру унутрашњих послова, прослеђен је СМС са конкретним питањима, али до закључења броја није стигао одговор. Одговор је изостао и из БИА, као и из Републичког јавног тужилаштва.

Извор:Фонет/К. Б.