Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Колинда долазим у Загреб да ти скинем гаћице и ….

Лидер радикала Војислав Шешељ у изјави за Информер поручио је хрватској председници Колинди Грабар Китаровић да ће лично да оде код ње у Загреб, скине јој гаће и покаже ко су српски четници!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шешељ је тако, у свом препознатљивом стилу, узвратио Китаровићевој на скандалозне оптужбе на рачун Србије. Колинда је, наиме, гостујући у среду увече на РТЛ, оценила да се Србији привиђа бујање усташтва у Хрватској (!?!).

ПОДУЧАВАЊЕ
Објаснићу ја мојој Колиндици која је разлика између српских четника и хрватских усташа
Војислав Шешељ, лидер СРС

– Немојмо скидати гаће ни пред киме! Србија је та која потенцира усташтво у Хрватској. ‘За дом спремни’ је легалан лого који никад досад није доведен у питање, а одједном је постао главна тема у Хрватској. Не разумем ни зашто амбасада САД у Београду није исто тако оштро осудила Шешеља и радикале кад су демонстрирали подршку председнику Трампу, као што је Вашингтон осудио недавни скуп у Загребу (усташки и антисрпски, прим. аут.) – прокоментарисала је Китаровићева.

На другој страни, шеф СРС примећује да уопште није случајно то што је скидање гаћа прва метафора која пада на памет хрватској председници.

– Ко о чему, Колиндица о скидању гаћа! Доћи ћу ја у Загреб да лично мојој Колиндици скинем гаће и објасним јој каква је разлика између српских четника и хрватских усташа – закључио је Шешељ.

Извор:Информер.рс