Избори Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ ИЗНЕО ЖЕСТОКЕ ОПТУЖБЕ: Бели, Јанковић и Јеремић су ПОЛИТИЧКИ ПРОЈЕКТИ НАТО ПАКТА!

Шешељ тврди да и Лука Максимовић алијас Љубиша Прелетачевић Бели, попут Јеремића и Јанковића, ради у интересу Запада. Његова мисија је да извргне руглу државу и тако доведе до побуне народа!

СВЕ ЈЕ ТО ИСТА ЗАПАДНА НАТО ШКОЛА! Саша Јанковић, Вук Јеремић, Љубиша Прелетачевић Бели
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председнички кандидат СРС Војислав Шешељ каже да Лука Максимовић алијас Љубиша Прелетачевић Бели ради у интересу Запада и да је он заправо „само још један НАТО кандидат“!

Шешељ тврди да Прелетачевић има задатак да, по рецепту ЦИА, извргне државу руглу и да тако, заједно са Сашом Јанковићем и Вуком Јеремићем, доведе до побуне и ‘обојене револуције’.

Исмевање државе

Лидер радикала за Информер каже и да кандидатура Луке Максимовића није правно валидна, односно да је у РИК прихваћена под притиском западних моћника!

– Тај Бели је, баш као и Јанковић и Јеремић, политички пројекат НАТО алијансе! Била ми је прошле године симпатична његова појава у време локалних избора у Младеновцу, схватао сам га тада као духовитог забављача… Међутим, ово што се сада дешава изазива велику забринутост, јер то што он ради јесте злонамерно исмевање државе какво је већ виђено у земљама у којима је ЦИА организовала обојене револуције – упозорава Шешељ и каже да се за 27 година демократије у Србији још никада није десило да неко коме ниједан документ није исправан буде проглашен за кандидата као што је сада случај са Максимовићем.

Само су се представници радикала у РИК томе одлучно супротставили. Срамота је какво је безакоње прошло у РИК. Овде је потпуно јасно да Белог гурају и финансирају западни центри моћи и да он за њих одрађује „прљав посао“ на овим изборима. Тај се овамо представља као сиротиња и борац за обичне људе, а заправо је исти НАТО плаћеник као Јеремић и Јанковић – подвлачи Шешељ.

Упитан да прокоментарише упад Саше Радуловића у РИК и његово залагање да се кандидатура Максимовића усвоји по сваку цену, Шешељ каже:

– Радуловић постаје потпуно небитан и сада само жели да што више дигне прашину… Али кад видим све њих, одмах се сетим Срђе Поповића, шпијуна ЦИА, који је написао приручник о томе како се подижу револуције. Он у тој књизи сугерише да се државне институције извргавају руглу. А цела ова ситуација са Радуловићем и Белим јесте исмевање државних институција Србије. То може бити веома опасно – закључује Шешељ.

Утицај Запада

Аналитичар Драгомир Анђелковић каже да Запад преко кандидата попут Љубише Прелетачевића Белог покушава да прошири свој утицај у Србији:

– Не значи нужно да су ови кандидати пројекти Запада и НАТО, али свакако Бриселу и Вашингтону иде у корист појава Белог на нашој политичкој сцени. У некој наредној фази преко њега могу да кроз финансијску подршку обезбеде утицај и учврсте свој положај. То је сасвим могућ сценарио….

Глишић: Корумпирани кандидати

Председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић упозорио је јуче да је од „проблема Белог“ много важније рећи да би победа Јанковића или Јеремића могла имати несагледиве последице по Србију.
– То су људи лоших намера и њихов избор значио би драматичан корак уназад, са великим последицама по грађане. На то нам указује њихов до сада изнети програм, у којем стоји само једна реченица: Мрзим Вучића. Сигуран сам да ће грађани одбацити ове корумпиране кандидате! – напомиње Глишић.

 

Извор: Информер.рс