Србија

ШЕШЕЉ: Јеремић и Јанковић могу да ме победе само ако умрем!

Шеф СРС о тврдњама да има мање гласова од Јанковића и Јеремића

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер СРС Војислав Шешељ тврди да су досовски кандидати за председника Србије Вук Јеремић и Саша Јанковић “пуке марионете Запада“ и да могу да га победе на изборима само у случају да он умре.

Коментаришући јуче обављена истраживања према којима има мање гласова од Саше Јанковића и Вука Јеремића, Шешељ каже да су бирачи провалили ко су “западне марионете“ и да због тога они немају никакве шансе да уђу у други круг председничких избора.

– Јанковић и Јеремић међусобно воде борбу за примат унутар изразито прозападне опозиције. Обојица су инструмент НАТО и ЕУ, а мени ниједан од њих никада не може бити конкуренција! Друго место на председничким изборима неко од њих двојице може да освоји само ако ја умрем пре избора. То им је једина шанса! Мени је друго место апсолутно загарантовано. У перспективи, према резултатима дубинског истраживања јавног мњења, имам добре шансе и да победим у другом кругу – каже Шешељ.

Подсетимо, јуче је објављено најновије истраживање Ипсоса које је показало да би актуелни премијер Србије Александар Вучић освојио 52,3 одсто гласова и победио већ у првом кругу.

 

Извор: Srbija Danas