Србија

ШЕШЕЉ О НАТАШИ ЈЕРЕМИЋ: Да сам ја био на конференцији поставио бих јој само ово питање

Конференција Наташе Јеремић, супруге Вука Јеремиће, није оставила равнодушним ни лидера радикала Војислава Шешеља, који сматра да свака политичка кампања са собом носи “бумеранг” ударце.
Наташа Јеремић је јуче сазвала конференцију за штампу поводом оптужби које је Миленко Јованов упутио на њен рачун. Премијер Србије и кандидат за председника Александар Вучић се пре те конференције јавно извинио и њој и грађанима Србије због ових оптужби Јованова.

Јучерашњи догађај прокоментарисао је и лидер радикала др. Војислав Шешељ.

Loading...

Анализирајући јучерашњу ситуацију, он није желео да судим о женским сузама и како каже не може да тврди да је она организатор трговине дрогом.

Да је он био тамо као новинар, свакако би јој поставио питање о фамозном рачуну у Америци:

-Откуд 600.000 долара на њеном рачуну у Америци, то је кључна ствар у целој причи, рекао је Шешељ.

Свака политичка кампања са собом носи и дозу стреса, “прљавих игара” и одрицање приватности, па стога не чуди, да када нападаш, очекујеш и да будеш нападнут, јер све се вратило као бумеранг.

-Видите и шта све њен супруг говори у кампањи. Ако он вређа туђу родбину, мора очекивати да му се то може вратити истом мером.

-И даље тврдим да Наташа нема везе са криминалом, али за Вука то не могу да тврдим. Чује се да је милионске износе добио од Катара, чује се и да је добијао провизије унапред да уговори неке послове. Веома су му сумњиви извори финансирања, јер он мора да их изнесе у јавност. Сваки уложени динар у кампању мора да докаже одакле је.

Јеремић крије донаторе из само једног разлога:

-То су одређени криминални кругови пре свега и да је он криминалац, ја у то не сумњам.

На констатацију да се госпођа Јеремић, након завршене конференције на којој није штедела сузе, смејала и сликала са пријатељима у сали, Шешељ је одговорио кратко:

Нисам стручњак за женске сузе. И сузе су биле пригодне ваљда том догађају, не трају сузе вечито. А од суза до смеха, некад је само један корак.

Скандал је то што медијима није дозвољено присуство. Не може један политички кандидат у сред кампање да тражи акредитацију новинарима јер јавност има право све да пита. Он је сам изабрао да се кандидује за председника, закључио је Шешељ.

Извор: Srbija Danas
Loading...
loading...
loading...