Србија

Шешељ шокирао Зорану! Ево шта јој је поручио

Зорана Мхајловић (Фото: Јутјуб)
Лидер СРС у изјави за „Еспресо“ одговара на саопштење Зоране Михајловић, у коме она каже „да би у Шешељевој Србији све жене биле куварице“
– Сваким новим иступом Зорана само додатно доказује колика је глупача! – овако је Војислав Шешељ за „Еспресо“ прокоментарисао саопштење министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у којем је написала да би „у Шешељевој Србији све жене биле куварице“.

– Све што ја њој кажем она покуша да представи тако да је то упућено свим женама. Није тачно! Ја веома ценим улогу жена у српској историји, посебно жена интелектуалки, Милице Стојадиновић, Исидоре Секулић и многих других – каже лидер СРС.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Међутим, проблем је што је Зорана Михајловић неспособна за политику, нема у себи ништа интелектуално иако је тамо на неком приватном универзитету ангажована, и никаквог морала нема. Дакле, њој ни кутлача не би одговарала!

– Неспособна је за било шта. За зелен бор да се ухвати он би се осушио. То је њен проблем. Кад се каже да је Зорана Михајловић кокошка, то не значи да су све жене кокошке. То је лош начин логичког расуђивања. Може да се каже да су све жене паметне, способне интелигентне, само је Зорана Михајловић кокошка. То је много боље тумачење – закључио је Шешељ.