Издвајамо Србија

ШОКАНТАН ВИДЕО ЗА КАМПАЊУ СНС-а: Снимљен спот у ком вичу „ВУЧИЋУ ПЕДЕРУ“ (ВИДЕО)

Погледајте нови промотивни спот за кампању СНС у коме премијер одговара на повике „Вучићу, педеру“.

Александар Вучић, актуелни премијер Србије и кандидат на предстојећим председничким изборима, у ексклузивном интервјуу за Курир открио је да спот у авиону није једини који је припремио. На митингу у Врању је спот премијерно емитован и у њему премијер одговара на повике „Вучићу, педеру“. Погледајте и како:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, Вучић је у среду посетио Адрија медија групу и био гост редакције дневног листа Курир, те одговарао на питања наших новинара о разним темама. Једно од њих било је и питање припрема за предстојећу кампању, а премијер је потврдио да је снимио нешто што никога неће оставити равнодушним.

„Снимио сам, они пуштају оригинално како ми вичу „Вучићу, педеру“. Човека треба да буде срамота само од онога што он уради, а не од онога што му неко други пребацује. Неко мора да буде крив људима, на некоме морају да се истресу, све своје фрустрације и муке да избаце негде, и океј је да то будем ја. Некад је тешко кад радите напорно за земљу и питате се зашто ја, али онда се навикнете и схватите да је то нормално. Кад видите све друге примедбе, схватите да су те примедбе на нивоу „Вучићу, педеру“. Направили момци који су ми радили спот све примедбе „а ниси ништа урадио“, и пружио сам одговор на све то, а на повик „Вучићу, педеру“ мој одговор је најзанимљивији“, објаснио је Вучић.

На наше питање да ли је реч о ономе што нам свима прво пада на памет, премијер је одмахнуо главом.

„Другачији је, нисам речима одговарао“, загонетно је поручио он.

Сада је јасно шта на шта је премијер мислио.

 

Извор: Курир