Издвајамо Регион

ШОКАНТНА ТВРДЊА КОЛИНДИНОГ САВЕТНИКА: Милошевић је жив, закопали су празан сандук!

Слободан Милошевић (фото:Јутјуб)

Бивши председник Србије Слободан Милошевић је жив, а сандук на његовој сахрани је био празан, тврди саветник Колинде Грабар Китаровић, пензионисани хрватски адмирал Давор Домазет – Лошо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ову шокантну тврдњу Домазет-Лошо, који је као члан Вијећа за домовинску сигурност сарадник хрватске председнице, недељама износи широм Хрватске, на предавањима о Домовинском рату за професоре историје.

„Он и још неколико пензионисаних хрватских генерала окупљених око Хрватског генералног збора држе професорима предавања, која су благо речено, скандалозна и изазивају мучнину. Ту се могу чути свакакве ствари, попут тврдњи да је Милошевић жив.

Међутим Домазет-Лошо није био сасвим сигуран у то да је Слоба жив, па је рекао да гарантовано није сахрањен испод липе у Пожаревцу.

Сандук на Милошевићевој сахрани 2006., тврди он, био је празан.

На предавањима се може чути и да је Тито био руски агент, као и да су Југословени највећи проблем Хрватске, каже саговорник „Курира“ из „лијепе њихове“.

Иначе, скандалозна предавања имају подршку хрватске државе, јер је реч о програму које финансира тамошње Министарство бранитеља, у сарањи са Агенцијом за одгој и образовање. Како пишу хрватске „Новости“, лист српске мањине у тој држави, лекције пензионисаних генерала досад је одслушало 300 наставника.

„Једино у чему се слажем с дотичним хрватски адмиралом је чињеница да ће политичка достигнућа која је Милошевић постигао остати заувек жива, а врло су жива и данас“, рекао је Бранко Ружић, потпредседник СПС за Курир.

 

Извор: Курир