Издвајамо Србија

ШОКАНТНО САЗНАЊЕ: Милошевић убијен дан раније у својој ћелији!

Слободан Милошевић није умро ујутру 11. марта 2006. године, већ је убијен „дроперидолом“ дан раније, између 22.30 и 23 сата у својој ћелији!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово је утврдио проф. др Вукашин Андрић на промоцији своје књиге „Анатомија судског убиства“.

Андрић је био члан лекарског тима бившег југословенског представника.

– Он је 10. марта увече око 22 сата отишао у своју ћелију и неко му је у храну или чај ставио ампулу „дроперидола“. Иако је био убеђен да га трују леком за лепру „рифампицином“, скоро сам сигуран да су га убили „дроперидолом“, леком који код таквог болесника какав је био Милошевић доводи до апсолутне аритмије и у року од пола сата пацијент умире. Ово су донекле потврдили и токсиколози из Бона. После смрти рађена је токискологија паралелно у Хагу и Бону. Управо су немачки експерти посумњали да у урину има трагова „дроперидола“ – објашњава Андрић и додаје:

– Писмо у којем је Милошевић 8. марта 2006. писао Русији да му помогне јер га трују, како сам чуо, у Москву је стигло три дана после смрти. А претходно писмо, које је куцао на писаћој машини, никад није стигло у Русију – каже Андрић.

Промоцији књиге присуствовали су и двојица хашких оптуженика генерал Драгољуб Ојданић и Никола Шаиновић.

Подсетимо, Милошевић је ухапшен 1. априла 2001. године, а 28. јуна је изручен Хагу. Пронађен је мртав 11. марта 2006. и сахрањен је у дворишту куће у Пожаревцу, испод липе.

 

Извор: Ало.рс