Издвајамо Свет

ШОКАНТНО! СОРОШ УБИЈА ТРАМПОВЕ ЉУДЕ? Атентат на саветника председника САД (ВИДЕО)

ВАШИНГТОН – Роџер Стоун, бивши саветник америчког председника Доналда Трампа, тврди да су јуче ујутру покушали да га убију, а за атентат је оптужио милијардера Џорџа Сороша и његове оперативце.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Роџер Стоун тврди да су оперативци Џорџа Сороша покушали да га ликвидирају јер има доказе да лидер САД није радио с Владимиром Путином.

Како је навео сарадник и пријатељ шефа Беле куће, њега покушавају да склоне зато што ће на сведочењу пред Сенатом доказати да су тврдње о везама Трамповог тима са Кремљом и руским председником Владимиром Путином лажне.

– Ишао сам колима ка Орланду како бих одржао говор када је у нас, с бочне стране, ударило возило на којем су стакла била толико затамњена да се није могло видети ко је за воланом. Црни аутомобил, „понтијак“, није имао регистарске таблице, а након удара су само побегли. Спасли су ме ваздушни јастуци. Имам неколико модрица и замућен вид на десном оку, које сам оперисао одавно због повреде у боксерском мечу – каже Стоун.

Он је додао да је сигуран да није реч о несрећи, већ о атентату на њега који је организовала такозвана држава у држави, коалиција служби ЦИА и ФБИ са делом политичког естаблишмента и Сорошем.

– Све то је велики део напада на мене иза којих највероватније стоји Џорџ Сорош. Сада су покушали да ме спрече да сведочим пред Сенатом. Досад су покушали да ме отрују, да ме дискредитују, а сада и да ме убију. Стално критикујем „државу у држави“ и зато сам постао њихова мета – рекао је Стоун за портал Инфоворс.

Судар се догодио само дан након што су сенатори из редова републиканаца затражили истрагу утицаја Сорошевог Отвореног друштва, пре свега на Балкан и Албанију.

Бивши директор ЦИА
НЕМА ДОКАЗА О ВЕЗИ С РУСИЈОМ

Бивши директор ЦИА и саветник Хилари Клинтон Мајкл Морел рекао је да није видео ниједан доказ да је Доналд Трамп сарађивао с Русијом.
– Каже се „где има дима, има и ватре“. Овде дима има, али ватре не. Ни мале логорске ватре, ни свеће, ма ни обичне варнице. А много људи трага за доказима. Ништа није потврђено, а досије који се појавио садржи само приче које је причао неко ко их је чуо од неког – каже Морел.

РЕПЕР: МЕЛАНИЈА ЋЕ БИТИ МОЈА К*РВА

Репер Шед Мос или Бау Вау, штићеник Снуп Дога, укључио се у расправу између Доналда Трампа и свог ментора скандалозним претњама првој дами.

Након објављивања спота у којем Снуп Дог пуца у кловна с Трамповом маском, лидер САД је тражио да се репер ухапси, после чега је на Твитеру реаговао и Мос:
– Хеј, Доналде, зачепи своју пропалу гу*ицу и не причај глупости о мом ујаку Снуп Догу да не бисмо претворили твоју жену у проститутку која ће радити за нас.

 

Извор:Курир