Издвајамо Србија

СКАНДАЛ-Јеремић оптужио Србију за ГЕНОЦИД У СРЕБРЕНИЦИ!(ВИДЕО)

Бивши интернационални секретар ДС и шеф правног тима НАТО досовског кандидата Вука Јеремића – Владимир Тодорић – чак три пута је рекао гостујући на Н1 да је Србија одговорна за геноцид у Сребреници!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Утврђено је да се догодио геноцид не само у пресуди из 2007. године, већ и у бројним пресудама Трибунала за бившу Југославију у појединачним случајевима. То уопште није спорно. Побогу, мислим, десио се геноцид и десило се то да је утврђена одговорност СРЈ односно Србије – одвалио је Тодорић.

Коментаришући ову изјаву, лидер радикала Војислав Шешељ је поручио:

– Ово је велеиздаја! Јавно изречени ставови Владимира Тодорића, шефа правног тима Вука Јеремића, дефинитивно доказују да је Јеремић велеиздајник који директно ради у интересу злочиначког НАТО пакта. Сада је јасно да би Јеремић, ако би којим несрећним случајем постао председник Србије, радио само у интересу НАТО пакта, а против свих државних и националних интереса Србије и српске нације – рекао је Шешељ и позвао надлежне институције Републике Срибје да реагују у складу са законом.

Лидер СРС истиче да нигде и никад није утврђено и доказано да је Србија одговорна за злочин у Сребреници.

– Јеремић Србију оптужује страшније него Хашки трибунал и сви непријатељи Србије заједно. Он је велеиздајник и то сви морају да знају – закључио је Шешељ.

Извор:Информер.рс