Издвајамо Србија

СКАНДАЛОЗНО-АДВОКАТ МИРОЈЕ ПРЕТИ: Два метка у чело за оне који ме узнемире!

Новосадски адвокат Мироје Јовановић, који је постао познат када је уложио приговор на кандидатуру Белог и тиме довео у питање десетину хиљада потписа, брутално прети убиством свакоме ко га узнемири!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ко ми се најави на адресу стана или канцеларије, или се појави непозван, да прети мени и породици чека га метак у чело“, написао је Мироје на Твитеру.

Чим се појавила ова скандалозна изјава, уследиле су бурне реакције!

Иако је твит објављен пре више од 17 сати, он није обрисан, нити демантован.

Мироје се раније жалио да му је налог на Фејсбуку хакован и да неко уместо њега поставља објаве, али се за Твитер и конкретно овај твит није оглашавао.

Подсетимо, Јовановић је упутио приговор РИК-у на кандидатуру Прелетачевића, а потом је на Фејсбук страницу поставио и фотографије текста приговора који садржи 18 тачака.

„Сине Лука, добио си од чике приговор на кандидатурицу. Реко да те јутрос обрадујем и разбудим боље од кафице. Љуби чика Мироје! #самојако“, написао је Јовановић на свом профилу на Фејсбуку.

Убрзо су уследиле реакције присталица Прелетачевића, који су му чак и слали каприћозе на кућну адресу.

Бели се оградио од ових реакција и рекао да он никоме не прети.

– Шта народ ради Мироју ја не могу контролисати, слободни људи раде шта хоће, а послали су му каприћозу на кућну адресу. То је дивно – каже Бели за Курир.

Мироје Јовановић обављао је функцију помоћника градоначелника Новог Сада у прошлом сазиву, испред странке Трећа Србија.

Извор:Курир.рс