Издвајамо Србија

СЛАВИЦА ЈУЧЕ ДОЖИВЕЛА ДВА УДЕСА: Eво који је узрок стравичног удеса у Грделичкој клисури!(ВИДЕО)

Славица је разговарала са супругом Ранком, сином и мајком, а данас би требало да је пребаце у Инститит за ортопедију на Бањици

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Министарка Славица Ђукић Дејановић, која је јуче доживела два удеса, пре и после митинга Александра Вучића у Врању, није животно угрожена.

Прошла је са поломљеном кључном кости и потресом мозга, а данас ће бити пребачена у Инститит за ортопедију на Бањици.

Две верзије

Постоје две верзије овог догађаја. Једна је да је на “аудију”, у ком је била министарка пукла гума, након чега је аутомобил ударио у камион, према другој верзији, возач аутомобила је током претицања ударио у камион.

Славица је разговарала са супругом Ранком, сином и мајком, а данас би требало да је пребаце у Инститит за ортопедију на Бањици.Директор КЦ у Нишу Зоран Радовановић, да подсетимо, изјавио је да министарка има ортопедске повреде раменог појаса и да скенер није показао повреде унутрашњих органа.

– Министрака је у стабилном стању, мало је уплашена, свесна је и комуницира. Налази се на Клиници за неурохирургију – рекао је он и додао да возач није животно угрожен, али да је код обоје могуће унутрашње крварење.

одсећања ради, јуче око 19.45 при повратку са митинга у Врању, аутомобил у ком је била министарка је код Грделичке клисуре ударио у камион. Она је због задобијених повреда одмах пребачена у Клинички центар Ниш.

Извор:Телеграф.рс