Србија

СРАМОТА! Полиција забранила да српска омладина шетњом подсети на шиптарске злочине

Већ седму годину за редом у Београду, група младих људи организује шетњу против заборава. Окупљањем у центру престонице желе да подсете на велике злочине који су 17. марта 2004. године почињени над Србима на Косову и Метохији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шиптарски терористи су тада убили 19 Срба, протерали их више од 4000, срушили и запалили велики број православних цркава и манастира.

Ипак, овај хумани и патриотски чин изгледа није по вољи српске полиције на чијем челу је Вучићев министар Небојша Стефанововић. Организатори протеста су добили од полиције забрану да 17. марта прошетају београдским улицама у знак сећања на српске жртве!

Да ли се режим плаши окупљања младих родољуба у сред изборне кампање или је неки други разлог – остаје да се види, али ће се и поред забране шетње, 17. марта ипак одржати протестни скуп!
Поводом забране, организатори овог патриотског скупа су се писмом обратили српкој јавности, које редакција Србин.инфо преноси у целости:

„И поред забрабране шетње одржаћемо скуп поводом мартовског погрома из 2004, петак 17 март 17 часова сви на Трг републике !!!

Поштовани пријатељи, саборци, искрени родољуби дођите на Трг да заједно обележимо годишњицу стравичног погрома,последњег погрома који је наш народ доживео у модерној историји. Као нација се налазимо у тешкој ситуацији, морамо чешће слати поруке домаћој и страној јавности да нисмо заборавили на злочине које су нам починили глобалисти преко њиховоих зверских сателита у овој ситуацији Шипрара и да се нисмо одрекли ни метра своје домовине.

Данас када Хашим Тачи увелико прича о стварању војске „Косова“ наши се политичари боре за глас више и у тој „борби“ све ређе помињу Космет и ако је садашња гарнитура власти на челу са Вучићем управо на теми Косова и Метохије дошла на власт. Данас кукају како нас је међународна заједница изиграла приликом потписивања Бриселског Споразума. Замислите нису из Брисела испунили

УСМЕНА ОБЕЋАЊА!

Политиканти из канцеларије за КиМ ће одржати концерт 17 марта у Народном позоришту поводом сећања на жртве, тај догађај неће бити доступан обичном човеку,народу. Смета им наша шетња зато што је народна као и свих 7 година у назад. Момак који је подносио пријаву скупа (10 дана раније) био је изигран не ударањем печата у полициској станици, при одношењу папиролошке допуне добили смо одговор да скуп није ни пријављен и да законски каснимо.

Уз много покушаја да добијемо разумевање од страме МУПа предходних дана коначан одговор је да они разумеју и да никога неће спречавати али је политичка воља таква и не гину нам новчане санкције.

Браћо и сестре питамо се како би се понела администрација, држава, полиција, медији да је ситуација као што није обрнута, да скуп организује омладина и Приштини, Тирани или у Загребу? Колика је разлика у националној свести наших непријатеља и нас,међутим уздамо се у савест нашег народа и да ћемо напунити Трг Републике сутра у 17 часова!

Браћо и сестре без обзира на све могуће последице ми ћемо организовати сутра скуп, и како ми сви радили тако нам Бог помогао ! Видимо се !

Извор: Srbin.info