Издвајамо Србија

СРЕЋАН МИ 8. МАРТ? Српкиња ЗАПАЛИЛА ИНТЕРНЕТ овом поруком мушкарцима!

Pixabay.com
Мислиш да су кита цвећа и исфолирана честитка „од срца“ замена за цео живот испуњен понижавањем и угњетавањем?

Срећан ми осми март? Хвала, не треба ми твоја честитка.

Зашто? Мислиш да су кита цвећа и исфолирана честитка „од срца“ замена за цео живот испуњен понижавањем и угњетавањем?

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Не, наравно да се не шалим. Па Осми март је, могу барем данас искрено…

Кад се родимо, увек се мало „скењате“ јер није био син. Част изузецима.

Али тачно је, зар не? Знамо се, признај… Синчина је једно, а ми смо друго, је л да? Оно, лоза, колено, родослов, крв, плазма, лудило…?

Кад смо девојчице, учите нас да будемо „лепе“, „да лепо певамо“, да се шминкамо… Да не заборавим најважније: Да будемо послушне.

Другим речима, правите од нас кретене које ће цео живот провести у грчу, како би биле прелепе „принцезе“, увек беспрекорно дотеране луткице без права на сопствено мишљење и своје „ја“.

Циљ који нам задајете је да се неком допаднемо, да „западнемо за око“, да се добро удамо и продамо. Трећим речима, правите од нас курве.

Кад смо девојке, гледате у наша дупета и сисе. Балавите за њима. Ако имате среће, користите их. За вас смо вредне само уколико можемо да вам послужимо као сексуални објект. Или украс, нешто што лепо иде уз кола или одело.

Шта смо и ко смо, не интересује вас. Никада. „Право друштво“ је увек мушко, ми „нисмо дорасле озбиљним разговорима“. А ти „озбиљни разговори“ увек почињу са „е брате, не да сам ј.бо ову…“ И увек смо курве. И кад ти дамо и кад ти не дамо.

Кад ти дамо, зато што смо ти дали, кад ти не дамо, зато што смо дале некоме другом.

А секс… Па… Можда боље да не причамо о томе. Али, ко га ј.бе, осми март је. „Дан жена“. Да, секс с вама нам је углавном занимљив колико и гледање телевизора у који није укључена антена.

Зато што сте, у својој суштини, себични и размажени п.чкићи. И једино вам је битно да га убацујете унутра док је вама лепо. Што у просеку траје једно минут и по.

Али да не ширим даље, јер сам научена да будем послушна и понизна. А и не бих да ми се наљутите!

Кад смо вам жене, гледате да вас нахранимо, опегламо, очистимо, истимаримо и намиримо у сваком другом погледу. Ваљамо вам док вам служимо, док вам одгајамо децу и радимо све оно што би и ви требало да радите.

Наравно, ни то вам не ваља, него искористите прву шансу да “шармирате” и у кревет одведете неку која тек што је напунила 18 година и труди се да вас импресионира. Па који сте ви… Нећу на празник да псујем.

Зато, ако данас хоћеш да ми честиташ Дан жена, заобиђи ме. Нађи неку која је глупља од мене. Мени твоја честитка не треба.

Твоја

Српска жена.

 

Извор: Курир