Србија

Угледна Рускиња у књизи „РАЗБОЈНИЧКА ДРЖАВА“: „Република Косово“ само је почетак албанизације југа Европе

У Србији је изашла књига „Разбојничка држава: Косово у светској политици“, аутора Јелене Пономарјеве, која у делу упозорава да су у намери да створе етнички чисто Косово Албанци чинили све што је у Конвенцији УН из 1948. године описано као геноцид, осим узимања српске деце у албанске породице.
– Стварање „Републике Косово“ само је почетак албанизације југа Европе и врло је чудно како Европљани то не разумеју – навела је Пономарјева, која је познати рускиисторичар, социолог и публициста.

Она је навела да су „Хашим Тачи и криминалне структуре у потпуности преузеле власт, искључиво захваљујући интервенцији војних и политичких сила Запада“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пономарјева пита зашто је НАТО „гарант“ спровођења бриселског споразума и безбедности Срба на Косову и Метохији, како је могуће ослободити човека против којег сведоче његове жртве и ко је архитекта логора „донора“ органа на Косову и у Албанији, саопштио је издавач књиге – београдски „Евро бук“.

Књига „Разбојничка држава: Косово у светској политици“ нуди исцрпне, утемељене, али и застрашујуће одговоре на многа питања у вези са догађајима у јужној српској покрајини, анализирајући генезу непријатељства, сукоба и криминалног система који је постао основа најмлађе европске државе.

Јелена Георгијевна Пономарјова је познати историчар, социолог и публициста, доктор политичких наука, професор Теорије међународних односа на Московском институту за међународне односе при Министарству спољних послова Русије, један од водећих специјалиста у области новије историје Балкана.

Промоција књиге, која има 262 стране, требало би да буде организована у Београду 2. и 5. маја.

Извор: Srna