Издвајамо Србија

ЂУРЂЕВ ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ ПРОТИВ ЈАНКОВИЋА: Он се спрема за признање „геноцида у Сребреници“ и независност КиМ

Београд, 14.3.2017 – Саша Јанковић је персонификација највећег либерално-грађанског зла у Србији, симбол свих оних аутошовинистичких, екстремних и осталих послушника страног утицаја који, пуних 17 година у континуитету, роваре против наше домовине – изјавио је Александар Ђурђев, председник Српске лиге (СЛ), поводом Јанковићеве тврдње да се Србија „није, до краја, суочила са ратном прошлошћу“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тај Јанковићев став је још један доказ да овај председнички кандидат форсира антинационалне вредности засноване на тези коју нам намећу НАТО окупатори са Косова, по којој је Србији, као нацистичкој Немачкој после 1945, „неопходна денацификација“.

Иако, свако добронамеран види да су, на простору бивше Југославије, Србија и српски народ највише учинили на процесуирању ратних злочина које су починили припадници нашег народа и на признавању и осуди ратних злочина који су починили Срби на простору Хрватске и Босне и Херцеговине – објашњава лидер Српске лиге (СЛ), наглашавајући да би таква Јанковићева политика довела српски народ у стање тоталног мазохизма, али и колективног страха да се јавно говори о страшним злочинима које су други народи са простора екс-СФРЈ починили над Србима током деведесетих година прошлог века.

Иза питоме и донекле неутралне политичке кампање Саше Јанковића крије се јасна намера да нам Јанковић на фињака завуче признање тзв.геноцида у Сребреници, признавање независности Косова, изразито негативан став према администрацији у Бањалуци, подстрек сепаратистичким тенденцијама у Рашкој области и Војводини, екстремно брз и поданички пут ка чланству у ЕУ и НАТО и надолазећи талас антитрадиционалних вредности које прете да пољуљају опстанак српског идентитета, породичне вредности и измене стање нашег духа.

Овом приликом, ми желимо да кандидату Јанковићу на фињака подвучемо, да не живи у прошлости у мрачним годинама од 2000. до 2004. године, то је наша ружна прошлост и да почне да се учи љубави према свом народу и основама српског национализма – закључује Александар Ђурђев.

 

Извор: vestisrbija.rs