Издвајамо Србија

ЂУРИЋ: Јеремић је кандидат за разбијање Србије!

Фото: Јутјуб

Срби на Косову и Метохији га већ увелико називају Вуком Бранковићем и он чини све да тај надимак оправда – истакао је Ђурић

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Марко Ђурић саопштио је да је Вук Јеремић вечерас потврдио оно што је сваком грађанину наше земље јасно – да је кандидат, не за председника Србије, већ кандидат за разбијање Србије.

Сада је већ сасвим очигледно да је једини Јеремићев циљ да до 2. априла дестабилизује нашу државу како би она постала лак плен његовим послодавцима. Срби на Косову и Метохији га већ увелико називају Вуком Бранковићем и он чини све да тај надимак оправда – истакао је Ђурић.

Ðурић је навео да наш народ на Косову и Метохији није заборавио Јеремићеву истакнуту улогу у режиму који је укинуо Приштински корпус, нити његов срамотни и погубни гаф пред Међународним судом правде поводом једнострано проглашене независности Косова, нити по српску државу и народ штетне договоре које су он и његове колеге из Министарства спољних послова постизали са Приштином.

– Александар Вучић и Српска напредна странка остају снага која уједињује грађане и снажи нашу државу и њен суверенитет, а Јеремић и његове колеге, кандидати за разбијање Србије, остаће после 2. априла само тамна мрља у политичкој историји наше земље – поручио је Ђурић, саопштила је служба за информисање СНС.

Извор:Танјуг