Србија

Вучић: Београд постаје центар Европе

Центар за обједињене услуге Етихад Авиатион Гроуп, који је данас отворен у Београду, упослиће у наредном периоду 700 радника. Премијер је рекао да су за концесиују заинтересоване компаније из Кине, Француске, Немачке и других земаља
БЕОГРАД – Центар за обједињене услуге Етихад Авиатион Гроуп, који је данас отворен у Београду, показује да Срби могу ра раде исто што и најбољи и најуспешнији народи и да Србија у будућности може да припада групи таквих земаља, поручио је премијер Александар Вучић.

„Београд постаје центар овог дела Европе“, рекао је Вучић на отварању Центра.

Он је најавио да ће центар у наредном периоду запослити 700 радника у најбоље опремљеном простору, те истакао да сви радници у центру говоре најмање један страни језик.

„Почели смо да улажемо у младе људе са Филолошког факултета, да их спремамо и за министарства, али и за овакве позивне центре и драго ми је што могу да рачунају, бар део њих, на посао по завршеном факултету“, рекао је Вучић.

Он је рекао да је поносан и срећан што је Етихад у конкуренцији Пољске, Бугарске и других земаља изабрао Београд и Србију, наводећи да је поносан на земљу и грађане, будући да су људи били пресудан квалитет који је Србија понудила.

Вучић је рекао и да је држава испунила све потребне услове, попут енергетске безбедности, будући да тај центар мора да има најмање два независна извора енергије.

„Урадили смо све што је потребно, спремни смо да разговарамо и о подстицајима“, рекао је Вучић.

Етихад Авиатион Гроуп отворио је данас Центар за обједињене услуге у Београду, у којем ће бити запослено 200 радника, а који ће пружати услуге контакт центра и програма лојалности.

Планирано је да се број запослених повећа на 685 до 2020. године, а центар је до те године оспособљен да прими 4,4 милона позива.

Запослени ће у почетку пружати услуге резервације и издавања карата, у које спадају продаја, промена плана путовања и обрада захтева за посебним услугама.

У погледу програма лојалности, запослени у контакт центру ће моћи да пруже информације о програмима, као и услуге управљања корисничким налогом и бонус миљама.

Извор: Tanjug
Loading...
loading...
Loading...