Србија

ВУЧИЋ ДОСОВСКИМ КАНДИДАТИМА: Вешање и шамарање – је л то Србија за коју се залажете?!

Премијер и председнички кандидат Александар Вучић запитао се данас зашто невладине организације, па и потписници „Апела 100“ не реагују и осуде претње насиљем, „вешањем и шамарањем“, које се чују у кампањи
Вучић је оценио да такве претње, линч и „улица“ свакако не могу да се сврстају у јачање институција система, за шта се вербално залажу кандидсати од којих стижу такве претње.

– Је ли то Србија за коју се залажете – запитао је Вучић и додао да се Србија опоравља и напредује радом, а не батинањем политичких противника.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Одсуство реаговања тумачи као суочавање са сопственим одразом у огледалу, који „може да буде веома неугодна и незгодна ствар“.

Указао је да се у наступима других председничких кандидата огледа само мржња према њему и према ономе што се ради како би Србија ишла и како иде напред.
Да би неко победио у првом кругу, подсетио је, треба да има више гласова него сви остали кандидати заједно плус неважећи листићи.

– То није једноставно… Али, људи могу да виде ко се за шта залаже и ко шта ради, а они само нападају и не излазе пред грађане са плановима и програмима, нити су представили неку идеју – оценио је Вучић.
Приметио је да су неки кандидати у медијима закупили и по пола страница новина, а да их нико не пита о пореклу тог новца.
– Ако победе на изборима, свима десеторици јунака честитам, а биће онако како грађани Србије кажу – закључио је Вучић.

Извор: Tanjug