Издвајамо Србија

ВУЧИЋЕВИЋ: То што Вук Јеремић ради новинарима је ЧИСТ ФАШИЗАМ!(ВИДЕО)

Драган Ј. Вучћевић (Фото: Јутјуб)

Главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић говорио је у Јутарњем програму телевизије Пинк о скандалу који се јуче догодио испред изборног штаба НАТО-досовског кандидата за председника Србије Вука Јеремића, када је заједно са новинарима Информера и других медија физички спречен да присуствује конференцији за медије Наташе Јеремић

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучићевић је рекао да је јучерашњи скандал права слика онога шта би се десило уколико Вук Јеремић победи на оредседничким изборима.

– Јуче смо имали прилику да видимо фашистички и демократски став. Фашистички је став Вука Јеремића који је забранио неким новинарима да присуствују конференицији, док смо са друге стране имали демократски став премијера Вучића који је на конференицји у Влади Србије одговарао на сва питања свих новинара – објаснио је Вучићевић.

Он је такође додао да је целом инициденту присуствовала и Љиљана Смајловић која је ту дошла да се солидарише са Наташом Јеремић.

– Она је видела шта се дешавало испред, и она се најпре сложила са нама. Касније сам видео да је дала саопштење у којем је изнела другачији став – додао је уредник Информера.

Заједно са Вучићевићем биле су и новинарке Српског телеграфа и Студија Б, Лидија Зарић и Сања Прља, које су такође спречене да присуству конференцији Јеремићеве супруге.

Шта је још Вучићевић рекао током гостовања на ТВ Пинк, погледајте на овом снимку:

Извор:Информер.рс