loading...
Србија

ВУЧИЋ: Зорану Ђинђићу “капа доле”! Први је почео да говори Србима нешто што не воле да чују

Фото: Јутјуб

Ђинђића ценим, јер је почео да говори Србима нешто што не воле да чују, а то је да више раде и да не кукају, као што ни штрајкачима није априори давао за право, рекао је Вучић

Премијер Александар Вучић рекао је да поштује Зорана Ђинђића, јер је први који је Србима почео да говорио оно што не воле да слушају, и зато што је оголио улогу политичких и друштвених кибицер

Вучић је то рекао у четвртак у емисији “Сучељавање” РТ Војводине, у одговару новинару Зорану Пановићу на питање “може ли Ђинђићев софтвер уз Шешељев хардвер”, чиме је алудирао да је Вучић на неки начин измешао те две политике.

– Ја имам и име и презиме, а поштујем и Ђинђића и Шешеља – рекао је Вучић.

Уз ограду да није од оних Срба који се разрачунавају са људима, који, попут Ђинђића, не могу да одговоре, Вучић је рекао:

– Ђинђића ценим, јер је почео да говори Србима нешто што не воле да чују, а то је да више раде и да не кукају, као што ни штрајкачима није априори давао за право.

– Почео је и да мења однос према ономе што су биле социјалистичке и самоуправне навике, и борио се против “кибицера”. Капа доле Ђинђићу” – рекао је Вучић.

Кад је реч о Шешељу, рекао је да га поштује, јер зна да неће против државе.

– Међутим, мислим да би било лоше да Шешељ добије поверење грађана, јер знам где би нас то одвело. Али, знам да неће да угрози стабилност државе, јер зна шта је држава – објаснио је Вучић.

 

Извор: Telegraf.rs/Tanjug