Издвајамо Свет

АМЕРИЧКА КОНГРЕСМЕНКА „ЗИНУЛА“ НА САВ ГЛАС: Ракетним нападом на Сирију Трамп одвлачи пажњу, он и Путин су… (ВИДЕО)

Америчка конгресменка Максин Вотерс верује да иза ракетног напада САД на Сирију стоји жеља председника Доналда Трампа да одвуче пажњу са укидања санкција против Русије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Чланица Представничког дома америчког Конгреса ово је изјавила на митингу у Вашинтону преноси The Huffington Post.

По њеном мишљењу ескалацији напетости између Москве и Вашингтона због ситуације у вези са Сиријом је само „представа“. Она верује да су амерички председник Доналд Трамп, и руски лидер Владимир Путин „нераздвојни“ пријатељи, а крајњи циљ распламсавања „фиктивне затегнутости“ је укидање санкција које забрањују испоруку опреме за нафтна истраживања на великим дубинама и експлоатацију нафте на Арктику.

Конгресменка је већ позната по сличним изјавама, па је тако својевремено рекла да је Трамп спреман да се баци у загрљај руском председнику, док он наставља нападе на Кореју. После тога су се познати руски „телефонски хулигани“ Лексус и Вован нашалили са овом дамом која је поверовала да јој телефонира премијер Украјине Гројсман. Они су јој саопштили да се Русија меша у унутрашње послове Лимпопа. Конгресменка је то озбиљно схватила и обећала да ће се позабавити тим проблемом, преноси РИА Новости. 

 

Извор: Руска реч