Издвајамо Србија

БЕЛИ: Шеки је истрошена глава! ШЕШЕЉ: Бели је исушена свињска глава, која не функционише!

Трећепласирани на председничким изборима, Љубиша Прелетачевић Бели изјавио је да је лидер СРС Војислав Шешељ „истрошена глава којој је време за пензију“! Војвода му, наравно није остао дужан: „Бели има исушену свињску главу у којој ништа не функционише“!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Коментаришући Шешељев резултат на изборима 2. априла, Бели је за Курир изјавио да му је драго што је Војводу отерао у политичку пензију:

– За Шекија ми је баш било драго, али ваљда ће Аца да га прими у своју партију, слично размишљају. Желимо да све те истрошене главе које су годинама закачане на народну грбачу отерамо у пензију. Ово је само почетак тог процеса – рекао је Прелетачевић.

Његове речи жестоко су изнервирале Шешеља, па му је у свом стилу одговорио:

– Не може да ме отера у политичку пензију, ја сам у пензији пуних пет година. А ово што се тиче истрошених глава, он очигледно има сушену свињску главу у којој ништа не функционише. Ја могу успети, а могу и пропасти у политици, али шта имам у глави сам целом свету доказао колико вреди и ту више нема шта да се дискутује – поручио је Шешељ и додао:

– А шта има Прелетачевић у глави – има голуба, зеца, кокош… Шта још може да има? Колико стане, колико се нагура? Ал‘ да има мозга, ко то може да каже? – упитао је Шешељ.

Извор:Информер.рс