Издвајамо Свет

БОЛЕСНО! РАДНИК ЕВРОПСКОГ ПАРЛАМЕНТА ГОДИНАМА СИЛОВАО ПСЕ И ДЕЦУ: Хрватски манијак снимао своја злодела!

У Загребу би ускоро требало да почне суђење хрватском предузетнику и запосленом у Европском парламенту, који је физички и сексуално злостављао своја два пса.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Загрепчанин И.И, стар 41 годину ухапшен септембра 2015. због сумње да је физички и сексуално злостављао своје псе и то од 2009. године.

И. И. се за расу паса Родезијски риџбек заинтересовао, како се наводи, почетком 2000-их, када их је водио на међународној изложби паса. Недуго затим купио је првог пса с којим је учествовао на изложбама, а наредних година је набавио још неколико паса те врсте.

Како пише Јутарњи лист, овај предузетник у Европском парламенту има плату од 3.300 евра. Полиција је успела да се у лову на педофиле убаци на форуме, где се преко ТОР мреже, размењивала дечја порнографија а нашли су и снимке секса са животињама на ИП адреси, која је била регистрована на његову фабрику.

Иако су му одмах банули на врата, он је био ван земље. Међутим, пронашли су два смушена пса. Женка је имала полни орган препун рана.

Након претреса фирме и стана у Загребу одузето је 111 ДВД-ова и ЦД-ова, мобилних телефона и меморијских картица, као и да је коришћено бар пет различитих мејлова за ширење спорног садржаја. Прегледом мејлова, пронађене су најмање 34 преписке у којима је размењивао фотографије паса у односу са непознатим мушкарцима, што је укључивало и мазохизам.

У оптужници И.И. се терети и да је физички злостављао своју керушу, не дајући јој да једе и пије, како би је натерао да пристане на однос. Осим што јој је ускраћивана храна и вода, наношене су јој и повреде тела које су биле толико велике да ће трајно утицати на њен живот и здравље.

Психичко малтретирање се огледало у томе да је настојао код ње да “подстакне да прихвати телесне повреде без брањења па је, према мишљењу вјештака, морала да бира између болних малтретирања и смрти од дехидрације и глади.”

И.И. се брани ћутањем а једино је за лоше стање паса рекао да се то десило након што су послати у сиротиште.
Након, свега за мучење и злостављање паса тужилаштво је затражило годину дана затвора.

 

Извор: Тањуг / Јутарњи лист / Курир