Издвајамо Православље

ЧУДО У ХРАМУ У ЈЕРУСАЛИМУ: Верници фотографисали Христове отворене очи на Светом крсту на Голготи, страхују да је то лош знак

Фото: pravme.ru

За православне хришћане појава чуда представља знак Божјег присуства увек и свуда. Верују да се Господ преко њих обраћа, али и да даје одређена упозорења. Овде можете погледати фотографију Крста Господњег на Голготи у храму Гроба Господњег у Јерусалиму која је урађена пре неколико дана. Наиме, како тврде руски медији, наводно се на њој може видети да је Спаситељ отворио очи.

Foto: pravme.ru
Фото: pravme.ru

Информација која је стигла је наводно потврђена од стране сестара из нашег манастира у Светој Земљи. И као се тврди, ово није прво чудо које се десило у последње време у Светој Земљи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Раније су се дешавале сличне необичне ситуације,  преноси правме.ру.

1. Обична папирна икона која обилно мироточи, на којој је изображен Спаситељ, отворених очију се налази у Витлејему и чува је игуман Горненског манастира Георгиј.

Foto: pravme.ru
Фото: pravme.ru

 

2. Мати је преживела опаку болест и ми смо се сви молили Светитељима за њено оздрављење. Ми смо уочили, када смо се молили гледајући на икону Богородице како је отворила очи. Сада је та икона веома настрадала од пожара.

Foto: pravme.ru
Фото: pravme.ru

Да ли верујете у ово чудо и да оно предсказује апокалиптичне догађајw? Или су слике можда погрешно протумачене?

 

Извор: Телеграф.рс