Издвајамо Србија

ДА ЛИ ЈЕ ОВО МОГУЋЕ? ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Протесте је организовао лично ОН, али му се све отргло контроли, зато сада…

Протесте је на крају, испоставило се, организовао лично Александар Вучић, у ексклузивној изјави за Србин.инфо рекао је Теша Тешановић, познати новинар и водитељ Балкан инфо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Вучић је то организовао да би подигао на ноге своје бирачко тело, повукао ту масу на причи да се и у Србији дешава „македонски сценарио”, (руши ме Сорош обојеном револуцијом) да би се тако још више учврстио на власти и сломио у зачетку било какав отпор његовом режиму. Но, лидер СНС и људи који су му организовали ове протесте нису очекивали да ће бити толико масовни, па је решено да се цела ствар смири пошто су се демонстрације отргле контроли, рекао је Теша.

Он је за наш портал поткрепио те своје тврдње са чињеницом да су се однекуд појавили комунисти, који иако немају скоро никакво упориште међу студентима, све више преузимају контролу над протесним шетњама, као да је и Немања Милосављевић, момак који је све то започео и који организује окупљања и протесне шетње купљен, тако да сада смирује ситуацију.

– Сада пише неке постове на Фејсбуку – „Људи, било је гласање у недељу, када тада нисмо изашли да гласамо, ко нам је сада крив” – и такве неке приче. Он је увео комунисте у организацији протесних шетњи и означио је све досадашње организаторе као убачене елементе, каже за Милосављевића Тешановић.

Такође, као доказ да Вучићеве службе отупљују протест Тешановић је за наш портал навео да се убацују транспаренти са комунистичким  паролама, са социјалном порукама које немају никакве везе са првобитним захтевима због којих је покренут протест, а тицали су се изборних крађа и превара помоћу којих  Вучић и владајући режим осваја и одржава се на власти; и још истакао да се мења траса протесне шетње која постаје бесмислена: уместо да се иде испред Владе Србије и владиних институција, сада се креће према Булевару Краља Александра, где нема за Вучићев режим битних установа те се тако отупљује оштрица бунта.

– Уместо старих захтева, који су били доста реални, а тицали су се изборне крађе и медијске цензуре, убацују се друге приче -плате, пензије, нећемо капитализам, неке приче које нису у опште остварљиве. Ту се види, да се то све ради да би се протест смирио; и да се то ради преко Немање Милосављевића, који је заврбован, да ли од почетка или у једном тренутку протеста, то више није битно, битно је да је његова улога тренутно у свему овоме да цео бунт сад смири и умири, рекао за Србин.инфо уредник Балкан инфо, Теша Тешановић и додао оно што је већ изјавио у видео клипу и за портал Васељенска телевизија:

Мислим да је и Вучићу, Немањи, комунистима, и неким НВО организацијама смета да овакав протесни скуп и протест буде српски. Њима треба издајничка окупљања са оним педерским и комунистичким заставама, а не са Маршем на Дрину и сличним песмама.То је суштина приче око протесних шетњи, што све те стране хоће да овај оправдани револт младих људи ставе под контролу (НВО) или да га умање и на крају угасе, закључује Тешановић.

 

Извор: Србин.инфо