Србија

Демонстранти на СПОНТАНА ОKУПЉАЊА долазе после ОВЕ ПОРУKЕ!

На друштвеним мрежама појавила се порука која стиже корисницима пре свега Фејсбука, а заправо представља позив на протест

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Већ два дана на улицама Београда окупљају се демонстранти како би протестовали због резултата избора наводећи да су окупљања спонтана. Међутим, на друштвеним мрежама појавила се порука, која стиже корисницима пре свега Фејсбука, а заправо представља позив на протест.

Из садржаја поруке се може закључити, да иако демонстранти тврде да је протест спонтано организован, ипак постоје иницијатори. Такође, стоји и позив да се видно истакну обележја “Други круг”

– Другари једна МОЛБА И ЈАKО БИТНА СТВАР ЗА СВЕ. Сутра и у будуће на свим овим протестима се ПОЈАВЉУЈТЕ у мајицама други круг. Или прелепите налепнице преко одеће. ПОKУШАЈТЕ ОБАВЕЗНО СВИ ДА ПРЕДУЗМЕТЕ KОНТРОЛУ НАД СKУПОВИМА (са што више нашег обележја, сваког дана у што већем броју, упознајте и правите причу са иницијаторима скупа). У ком граду нема, БУДИТЕ ВИ ИНИЦИЈАТОРИ СKУПА. ОВО ЈЕ ВЕОМА ЗНАЧАЈНО ЗА ДАЉИ ТОK МНОГО СТВАРИ. Унапред хвала свима – пише у поруци која кружи друштвеним мрежама.

Иако је такође, прва два дана деловало да се не зна рута којом ће демонстранти проћи, сада је и она најављена.

Протест ће поново почети у 18 сати испред Дома Народне Скупштине, где ће демонстранти остати до 21 сат. После тога се очекује протестна шетња централним градским улицама, према Теразијама до листа Информер, Трга Републике, седишта РТС-а, Студија Б, и на крају преко Славије до Владе и назад до Скупштине.

 

 

Извор: Telegraf.rs