Издвајамо Србија

ДОЧЕКАЛИ СМО И ТУ БРУКУ! Геј секс у Скупштини! (ВИДЕО/ФОТО 18+)

Двојица посланика ухваћена на делу у посланичком клубу. На снимку се види да је први посланик узео другог за руку, закључао врата и повео га до канабета. А онда су почели страсно да се љубе

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ретко те виђам са девојкама”, култна ствар ВИС „Идола“, могла би овог трена да постане химна Скупштине Србије!

Јер скандал невиђених размера ових дана потреса управо тај уважени дом. Два ожењена посланика, и то из супротних политичких табора, а чија су имена позната редакцији, ухваћена су, веровали ви или не, током секса у једном од посланичких клубова. Наиме, њихов љубавни занос, који није умањила ни жучна скупштинска расправа међу њима, снимила је камера, за коју нису знали да је ту постављена. Снимак је достављен редакцијама. На снимку се види како први посланик, кога ћемо за ову прилику звати Иван, улази у просторију. Сам је. Након неколико минута појављује се други, зваћемо га Марко, нешто нижи. Иван га пита: „Успео си да се извучеш?”, док окреће кључ у брави. Марко кратко одговора: „Да!”

– Није те нико видео да долазиш овамо? – пита Иван, а Марко каже:

– Мислим да није. Али док сам био у ходнику, зауставио ме је онај твој и питао кад завршавам.

Ристичевић: Само карактерни гејеви!

Маријан Ристичевић (СНС) је, када је саслушао наше питање, прво питао да ли је цела ствар у вези са неком шалом или смо озбиљни.

– Ако је првоаприлска шала, онда сам чуо за то! Зато што правих гејева нема у Скупштини Србије. Односно у посланичким групама има оних карактерних. Мада, било је таквих активности у Скупштини када су се геј активисти љубили. За дрогу и секс у парламенту не верујем – навео је Маријан Ристичевић.

Потом га је Иван помиловао по коси, узео га за руку и у тишини одвео до канабета. Збуњено су се неколико тренутка гледали, а онда су почели да се љубе. Чини се као да су тог тренутка заборавили где се налазе и да би сваког часа неко могао да се ухвати за кваку. У једном тренутку Иван се одваја од Марка, питајући га да ли је искључио мобилни. Овај потврдно клима главом и хвата Ивана за каиш од панталона. Откопчава га и за трен ока Иван остаје у плавим боксерицама са видљивом ерекцијом. Марко свлачи своје панталоне. И даље стојећи, страсно се љубе, док им руке лутају. Чује се нечији уздах у моменту када је Марко додирнуо Ивана по гаћама. Иван га окреће од себе, покретом му показује да би требало да клекне на канабе, што Марко и чини. Скида му гаће, баш као и себи, и полако креће „акција”. Марко је зајечао и све је трајало неких седам минута. Чули су се уздаси. Потом је жесток љубавни окршај био готов! У тишини су се обукли, а пре него што је Марко напустио просторије опозиционе партије, узео је Иваново лице међу своје руке и спустио му нежан пољубац на усне. Иван га је привукао у загрљај и остали су тако неколико тренутака, а онда је Марко изашао одатле, као да се ништа није десило.

Аздејковић: Снимити филм!

Геј активисту Предрага Аздејковића веома је обрадовала вест о овој скупштинској геј афери, о којој, према његовом мишљењу, треба да се сними љубавни филм.

– Сценарио за филм треба да пише Димитрије Војнов, то може само он да уради и нико други. То би била једна филмска љубавна прича, геј верзија „Ромеа и Јулије“. Њих двојица из супротних табора, којиифункционишу по принципу „ко се бије, тај се воли“, али не физички бије, већ политички – стручно оцењује Аздејковић.

Абер о тој свежој скупштинској романси ипак није успео да стигне до ушију свих посланика! Чак о њему ништа не знају и увек одлично обавештени радикали.

Народни посланик Српске радикалне странке Немања Шаровић каже за „Ало!” ништа није чуо о љубави колега из скупштинске клупе.

– Ништа нисам чуо, нити ми је познато да се догађа. Први пут то чујем од вас – навео је Шаровић.

После ове тачке наравно да иде: „Априлили!”, и срећан вам Међународни дан шале! Смејте се јер је смех лек за душу!

 

Извор: Ало.рс