Издвајамо Србија

СТАНОЈЕВИЋ УПОЗОРАВА: Међу омладину на протестима су инфилтрирани непријатељи и фашисти, не дозволите да вас злоупотребе!

Познати српски патриота и русофил Драган Станојевић огласио се на свом фејсбук профилу поводом протеста у Београду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је изразио забринутост због чињенице да су међу младе инфилтрирани непријатељи који не желе добро Србији и све поткрепио са неколико фотографија, његову објаву преносимо у целости.

Драган Станојевић

Ја још једном понављам своју објаву, коју сам поставио пре избора,јер се моје мишљење није променило нити ће. Жути су за мене најгора опција која се десила Србији. То је моје мишљење и сви други имају право на своје.

Пратим ове митинге и желим да кажем, ја сам увек био за омладину, увек сам их подржавао и био спреман да будем уз њих.
Мило ми је када омладина брине за своје националне интересе и када се бори за њих и када видим код њих снагу родољубља, одушевим се.

Имам јако много пријатеља и момака који су на митингу, јер желе да изразе своје не слагање са политиком Вучића и т.д. и то је сасвим легитимно.
Међутим, драги моји, ја сам претпостављао да ово може искористити „жута патка“ и изманипулисати омладином, која искрено жели да покаже свој став.

Све до овог момента сам се надао да неће моћи искористити ову ситуацију и да ће омладина моћи сама управљати ситуацијом.

На моју велику жалост, управо сам добио један снимак, директно са чела колоне и увидео нешто, због чега ми се коса на глави подигла!

Драги моји, на челу колоне је сада неколико десетина омладинаца направило један гест, који је показао да су ту ипак инфилтрирани непријатељи и да они ипак управљају процесом!

Дакле, тих неколико десетина људи на челу колоне је почело да СКАЧЕ УЗ УЗВИКЕ „КО НЕ СКАЧЕ ТАЈ ЈЕ ВУЧИЋ“ !!!!!!!!!!

ДРАГИ МОЈИ, ТО ЈЕ БИО ГЛАВНИ ЛОЗУНГ У КИЈЕВУ, КАДА СУ ФАШИСТИ ОРГАНИЗОВАЛИ СВЕ ОНО ШТО СТЕ ВИДЕЛИ!!!

ОНИ СУ СКАКАЛИ И ГОВОРИЛИ „КО НЕ СКАЧЕ ТАЈ ЈЕ МОСКАЉ“ (погрдан назив за русе) И ТО ЈЕ ПОСТАО СИМБОЛ ПРЕВРАТА И КАТАСТРОФЕ КОЈА СЕ ТАМО ОДИГРАЛА! https://www.youtube.com/watch?v=WiRdtcjw208

Немојте то дозволити,пронађите и препознајте те људе, они не мисле добро овој држави ни Вама! Немојте дозволити да манипулишу са Вама и да то користе за сасвим друге циљеве.

Немојте да ме погрешно неко разуме, нисам у функцији никога, сем Српскога народа! Само желим да скренем пажњу Вама који сте тамо, да знате о чему се ради и зато Вас молим да нађете и погледате тај моменат, он је био око 19.30 часова, а исто тако, снимите те моменте, да знамо о коме се ради, јер ме неби изненадило да препознам неког међу њима из Кијева!!!

Фото фејсбук принтскрин

 

Извор: Србија јавља