Издвајамо Србија

ДРАШКОВИЋ ЗАБИО НОЖ У ЛЕЂА ВУЧИЋУ: Напао и Русију, а жена му од Руса месечно добија 7.000 евра!

Вук Драшковић, који се годинама на изборима шлепа уз СНС, подржао Јанковићеве ‘спонтане протесте’!?! Драшковић напао и Русију, а његова жена Даница сваког месеца у НИС зарађује 771.000 динара!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вук Драшковић, лидер пропалог Српског покрета обнове који се на изборима годинама шлепа уз СНС и политички преживљава само захваљујући коалиционој милости Александра Вучића, подржао је Јанковићеве „спонтане протесте“!?!

Имовинска карта Данице Драшковић

– члан Одбора директора НИС    771.000
– инвалидска пензија    40.000
– аутомобил „пежо 405“ 1998. годиште
– аутомобил „пежо 4007“ 2011. годиште
– власница фирме „Српска реч“

Драшковић је истовремено напао и Русију, лицемерно заборављајући да његова супруга Даница од Руса сваког месеца добија 7.000 евра! Даници Драшковић, наиме, као члану Одбора директора Нафтне индустрије Србије, фирме која је у већинском власништву руског „Гаспрома“, месечно исплаћују чак 771.000 динара!

Неће да прича

Лидер распалог СПО је своју издају коалиционих партнера обелоданио на Твитеру низом објава у којима отворено критикује Владу Србије и медије који критички пишу о „спонтаним протестима“ иза којих се крију Саша Јанковић и Вук Јеремић, подржани прљавим кешом Џорџа Сороша.

„Ја сам деведесетих плаћао демонстранте, ЦИА ми дала вилу на Женевском језеру. Сада, нови демонстранти, а стари инквизитори“, написао је Драшковић у једном твиту и одмах затим се острвио и на Русију:
„Онда ЦИА, сада Сорош. Онда Велика Србија, сада Мајка Русија. Изгубљена четвртина века“!?!

Кад смо га јуче позвали за коментар, Вук Драшковић се видно изнервирао и одбио разговор с нама.

Шта?! Кога ја подржавам?! Невероватно је то што сте управо изговорили! Пријатно! – одбрусио нам је Драшковић и бахато прекинуо везу.

Потпредседник СНС и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, на другој страни, каже да свако бира свој политички пут и правац.

Напредњаци чврсто остају на путу јаке и стабилне Србије. Ако неко мисли да на другачији начин може боље да оствари своје интересе, немамо ништа против. То сигурно неће утицати на нас. А можда је све то и хвала за све што смо досад урадили… – подвлачи Вучевић.

Залаже се за улазак у НАТО?!

Драшковић се јуче отворено заложио и за учлањење у НАТО пакт! На констатацију једног твитераша да Срби из моралних разлога не смеју да уђу у НАТО и да је војна неутралност најбоља опција, дословно је написао:
„Да будемо за столом или на менију? То је питање и шекспировска дилема.“

Бољи је писац

Аналитичар Дејан Вук Станковић сматра да свако има право на своје мишљење, али да се у Драшковићевом случају поставља питање како ће се то одразити на његов статус у оквиру владајуће коалиције.

Овакви твитови председника СПО представљају одраз политичке конфузије. Не видим да је Влада скренула са европског курса, па да има потребе да Драшковић јавно објављује своје незадовољство. Доста је све то збркано. Очигледно је Вук много бољи писац него твитераш… – закључује Станковић.

 

Извор: Информер