Издвајамо Србија

ДВЕРИ: Мартиновићев вечерашњи наступ увредио је омладину, полицајце, војнике, ОЧЕКУЈТЕ ПОЛА МИЛИОНА ГРАЂАНА на улици!

СВАКИ нормалан човек био је згрожен вечерас гледајући у емисији Упитник на РТС-у бахато понашање Александра Мартиновића, шефа посланичке групе СНС у Скупштини Србије.

Loading...

Мартиновић је вечерас јасно демонстрирао како се власт понаша према опозицији у Србији, све од конституисања новог сазива Народне скупштине, на свакој седници, а и сада на председничким изборима.

Српска напредна странка гази све који не мисле као они. Мартиновић није дозволио да Нада Колунџија и Бошко Обрадовић, као представници опозиције, заврше једну једину реченицу до краја.

Веома вулгарним и уличним речником, шеф посланичке групе напредњака помињао је и чланове породица учесника у друштвено-политичком животу Србије, само зато што су подржали протесте студената, што је за сваку осуду.

Ово је превршило све мере пристојности и нормалног људског понашања.

Још се власт пита шта ће млади на улицама и зашто су људи из јавног живота подржали протесте.

После оваквог Мартиновићевог понашања, на улици неће бити само 100 хиљада, већ пола милиона грађана Србије.

Он је увредио не само младе, већ и пензионере, полицајце, војнике, просветаре, здравствене раднике, труднице.

Треба да их је срамота.

Али, то је слика Српске напредне странке. Тако се они опходе према свим грађанима Србије, сурово и осветнички.

Председник Двери, вечерас је у емисији показао право достојанство и део културне и нормалне Србије, која више не жели да трпи диктаторску власт, чији је Александар Мартиновић перјаница.

Јасно нам је што је Мартиновић завршио емисију изговарајући име председника Двери. Зато што га се плаши и зато што зна да политика Двери долази.

Двери поручују Српској напредној странци, да ће у Дверима имати још јачег и озбиљнијег противника, и да је Александар Мартиновић вечерас увредивши 100 хиљада младих у Србији, поручио младим генерацијама да нису добородошле у Србију.

Двери те младе људе не дају и борићемо са њих свакога дана.

Исти тај Александар Мартиновић, издао је у животу све своје идеје и политичке ставове, људе који су га створили, па замислите шта онда од њега могу да очекују грађани Србије.

(саопштење Српског покрета Двери)

Loading...
loading...
loading...