Издвајамо Србија

ГЕОРГИЕВ БРУТАЛНО ИСПРОЗИВАО ВУЧИЋА И ВУЧИЋЕВИЋА: „Нарцисоидни диктатор влада уз помоћ крезубог кера који лаје против..!“ (ВИДЕО)

Гост емисије „Интервју“ био је господин Владо Георгиев, један од најпопуларнијих певача у Србији, познат и под надимком Барба. Владо је певач, текстописац, композитор и продуцент.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Одрастао је у Херцег Новом, где је завршио Средњу музичку школу. Мајка Борка и отац Драгољуб су Владу и његовог десет година старијег брата Сашу васпитали у складу са традиционалним вредностима.

Владо је заљубљеник у море и на свом „харли дејвидсону“ је прокрстарио пола света. Такође се попео на Хималаје. Воли да пије добро вино, да слуша приче рибара, да седи поред воде и да сакупља глобусе. Занимају га спортови на води и бродови. Раније је тренирао џудо. Не воли жене које су наметљиве и главне у друштву, већ га привлаче оне које су нормалне и умерене. Важи за једног од најпожељнијих мушкараца на музичкој сцени.

Активан је на друштвеним мрежама где отворено износи своје ставове.

Он је у емисији објаснио зашто му је отказан концерт у Смедереву, наводећи да се то није десило због критиковања премијера и новоизабраног председника Србије Александра Вучића, већ због чињенице да се појавио на конвенцији председничког кандидата Саше Јанковића.

Сугерирано оправдање за отказивање концерта је лоша продаја карата, коју су пренели локални мишеви, међутим то се десило 17 дана пре концерта, тако да стварно не знам кад је неко 18 дана раније успео да распрода све карте, чак ни Мадона то није успела већ продаје карте до задњег дана на билетарници, тврди Георгиев.

То је једна ноторна и бескрупулозна лаж, тако су новине и медији преносили да је на протесту поводом отказаног концерта било пет, шест хиљада а полиција објавила да је било девет хиљада а онда се нашао паметан господин Вучић да каже како их је било 970, што сам лично доживео као стравичну увреду и да није вредно коментара, каже наш познати кантаутор.

Затим се надовезао да је Вучић свемогућ, најпаметнији па је успео да преброји боље од полиције, видео снимка из дрона, јер он је паметнији од свих људи тамо, тако води и своју политику, јер има медије где прича шта год хоће као и у новинама, може му се да прича кроз уста других, што је типична аутократска особина нарцисоидног диктатора.

Георгиев објашњава Вучићеву потребу за медијским појављивањем, тако што сматра да је користи за манипулацију пре свега пензионера, који су затупљени и гледају само три фреквенције које су буквално у власништву власти, ово је и земља омладине, чак је и Тито пришао студентима кад је видео да је проклизао и појео ону ствар.

Он наводи да не прати телевизију Пинк, док добија обавештења о објавама Информера, где лаје онај крезуби кер Вучићевић о мени и пљује ме, те спремам једну озбиљну тужбу где ће му требати један баш озбиљан тим адвоката како би се одбранио барем мало, али ће га коштати много.

Наш познати певач каже поводом насловнице у Информеру, где он позива на државни удар, да би он покренуо један културни удар, где би забранио ријалити програме и укидање вулгарне сцене уз чију помоћ се затупљује народ, што одговара власти јер су то методе Гебелса а уместо тога би приказивао све филмове који су против њих а забрањени су, појачао бих позориште, опорезивао бих шунд и кич а њима бих дао једну фреквенцију па се трујте тим турбо ријалити фолком, кажем ријалити, зато што већина њих иде по тим програмима па што већи скандал направи то је боље, дају себи нека имена која не бих ни да спомињем, каже господин Георгиев.

Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о томе зашто је Драган Ј. Вучићевић „крезуба и безобразна сељачина“ и „најобичнији дупелизац“, да ли Пинк и Информер представљају заједницу медиокритета и хушкача, како Вучић влада уз помоћ диктатуре и страха, да ли се Вучић понаша као да је он неки нови Тито, може ли се у Вучићевим наступима приметити неконтролисано понашање, зашто Владо Георгиев сматра да је Вучић лицемерни конвертит, да ли је Вучић стварно вредан „као багер у Колубари“, да ли Вучићеви партијски ботови слушају песме Влада Георгиева када пате због љубавних проблема, да ли је понижавање функције премијера да Вучић одлази у Парове и доноси сцреенсхот неких изјава са Тwиттера, може ли Вучић још дуго да влада као што је до сада и зашто је баш он кандидат Српске напредне странке за председника Србије, зашто је Владо Георгиев подржао Сашу Јанковића за председника Србије, како се Владо Георгиев нашао на ивици линча након што се активно укључио у кампању Саше Јанковића, ко је Влада Георгиева прогласио „домаћим издајником који спрема зло и хаос“, како Владо Георгиев гледа на феномен Љубише Прелетачевића Белог и његову кандидатуру за председника Србије, зашто је битно да сви изађемо на изборе и пошаљемо Вучића у опозицију, како Владо Георгиев гледа на политичку ситуацију у Црној Гори и да ли види неку сличност између Мила Ђукановића и Александра Вучића, да ли је српски народ дискриминисан у Црној Гори, али и о бројним другим занимљивим темама.

 

Извор: Србија јавља